iasi365-var4

 

Cum ajuta consumul de mango sanatatea noastra

Unul din cele mai consumate fructe tropicale de pe glob este mango pe care il regasim in sud-estul Asiei, in Australia, in Caraibe sau in India. Mango are un  continut ridicat de Vitamina E. Alaturi de Vitamina E in compozitia lui regasim si Vitamina A (beta caroten), B6, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, cupru, zinc si fibre.

Consumul de mango ajuta la imbunatatirea sanatatii noastre. Dintre avantajele pe care le aduce asupra sanatatii consumul de mango enumeram:

Mango curata petele de pe fata, porii infundati ai pielii contribuind astfel la eliminarea cosurilor si implicit la curatarea pielii si asta pentru ca este foarte bogat in complexul de vitamine B si are beta-caroten.

Datorita continutului de fibra (peste 3 grame) mango ajuta la scaderea nivelului de colesterol.

Datorita continutului de vitamina A mango ajuta la sănătatea ochilor prevenind fenomenul de orbire pe timpul noptii si a ochilor uscati

mango

Consumand mango preveniti aparitia constipatiei si pastrarea unui tract digestiv sanatos si asta din cauza continutului bogat in fibre si a cantitatii de apa pe care o regasim in fruct

 

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares