iasi 365 2018 logo 4

 

Maratonul Speakerilor 21 noiembrie Palas Mall

Maratonul Speakerilor

21 noiembrie Palas Mall

 

Pentru al treilea an consecutiv, centrul de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas organizează Maratonul Speakerilor. În 2015, tema este „Design & Culoare”, desfăşurându-se sub un format inedit, care combină interactivitatea unei expoziţii de servicii şi produse cu informaţiile oferite în cadrul unor prezentări pentru un public amator de noi cunoştinţe. Sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 22.00, sălile Rossini şi Verdi vor reuni expozanţi şi speakeri, care le vor oferi o zi de răsfăţ pasionatelor de modă şi de un stil de viaţă modern.

Doamnele şi domnişoarele vor putea admira culoarea şi designul deosebit într-o paletă largă de propuneri: tablouri, accesorii pentru o casă primitoare, preparate şi băuturi apetisante, articole vestimentare, produse cosmetice, aranjamente florale, piese de mobilier, patiserie, bijuterii, cărţi şi multe alte obiecte aparte. Pe lângă posibilitatea de a admira formele speciale şi combinaţiile neaşteptate de nuanţe, participantele vor putea degusta deserturi şi cocktailuri savuroase şi vor putea achiziţiona articolele pe care şi le doresc. Maratonul Speakerilor include şi o serie de prezentări captivante, susţinute de stilişti şi specialişti din domenii variate, care vor desluşi secretele unei bune relaţionări între design şi culoare şi le vor spune tot ce ştiu despre tendinţele în modă şi amenajări.

maratonul speakerilor noiembrie

Atmosfera relaxantă va fi îmbogăţită de compania muzicii de calitate, la eveniment fiind invitaţi instrumentişti talentaţi din Iaşi. Pe lângă informaţiile de actualitate, expoziţia de articole şi nenumăratele surprize, vor fi oferite şi premii, la tombola serii. Preţul unui bilet la Maratonul Speakerilor „Design & Culoare” este de 30 de lei şi poate fi achiziţionat de la Centrele Info Palas Mall. Pentru studenţi este valabilă o ofertă specială: un bilet + unul gratuit.

Din aceeasi categorie

Expoziție arte vizuale „Poveste de iarnă” 20 decembrie 2017 - 15 ianuarie 2018 Iulius Mall

Black Sea Food Festival 14 - 17 decembrie 2017 Gradina Palas Mall

Târg de Crăciun 11 – 16 decembrie 2017 sediul firmei AGEO Events

Deschiderea Pietei de Craciun 6 decembrie 2017 Ateneul din Iasi

„Cavalleria Rusticana” si „Pagliacci” (Paiațe) 6 decembrie 2017, Sala Mare a Teatrului Na

Programul FITPTI, ediţia a X-a, 5 - 12 octombrie 2017 Teatrul Luceafarul

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares