iasi365-var4

 

Biletul zilei 18 martie 2015

UPDATE - bilet pierzator

  • - Barcelona - Manchester City 1-0
  • - Nottingham Forest - Rotherham 2-0
  • - Otelul - CSMS Iasi 0-0

Pentru biletul zilei de astazi 18 martie 2015 am ales trei meciuri dintr-o oferta destul de saraca de meciuri. Cota finala a biletului este de 3.90 pentru 50 de lei jucati incansand 194,90

Primul pronostic este din Champions League si anume meciul dintre FC Barcelona si Manchester City. Aici ar trebui sa se marcheze multe goluri pentru ca City trebuie sa recupereze handicapul din tur cand a pierdut pe teren propriu cu 2-1. Pentru a se califica ar trebui sa marcheze macar 2 goluri, lucrul asta necesitand sa atace deci sa se deschida. Barcelona cu siguranta va specula lucrul asta. Pariul ar fi compromis doar daca Barcelona ar face 2-0, pentru ca nu cred ca City va mai forta calificarea la scorul asta.

Al doilea meci este din Championship si anume cel dintre Nottingham Forest si Rotherham United, un meci din Anglia, acolo unde spectacolul primeaza in defavoarea rezultatelor. Oamenii vin la meci daca echipa joaca fotbal si de multe ori indiferent daca are rezultate slabe. Nottingham Forest are o medie de 3 goluri pe meci iar Rotherham de 2.5.

biletul zilei 18 martie 2015

Ultimul meci este cel dintre Otelul Galati si CSMS Iasi, unde am mers pe mai putin de 2,5 goluri pe meci. Iasul este in forma si in ultimile patru meciuri nu a primit gol. E un pariu mai greu pentru ca cei de la Galati pot ceda de mai multe ori, insa acum mizez pe faptul ca sunt avertizati de faptul ca Iasul este in forma si astfel se vor apara mai atent.

NU UITATI - atunci cand va faceti biletul zilei apelati la mai multe surse de inspiratie, nu mergeti doar pe mana unui tipster. Sunt o multime de site-uri care va ofera biletul zilei si de unde puteti alege meciuri.

Bancul zilei

Canibalii prind un american, un rus si un roman. Seful canibalilor le spune:
- Daca vreti sa scapati cu viata aveti 3 posibilitati : ori platiti 100 $, ori primiti 100 de lovituri pe spate ori mancati gramada aia de rahat din fata voastra.
Americanul duce mana la buzunar, scoate 100 $ si scapa.
Rusul indura 100 de lovituri pe spate si de asemenea scapa.
Romanul, care este renumit pentru afacerile lui spune:
- Eu m-as infinge in gramada aia de rahat.
- Mananca aproape jumatate, i se face greata si spune:
- De restul dati-mi lovituri pe spate.
Indura el ce indura, insa nu mai poate de durere si, chinuit spune:
- Fir-as al naibii, ia de aici 100 $ si lasa-ma in pace!

Bancurile zilei le poti citi aici...

Vino si tu pe grupul de facebook Romania Vesela

vino pe grupul Romania Vesela

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

schema loto 9 numere 2017

schema loto 10 numere 2017 1