iasi 365 2018 logo 4

 

Fulltilt poker s-a inchis

E groasa rau cu fulltiltpoker

Pokerul online a avut o dezvoltare accentuata in ultima perioada , marketingul practicat pentru promovare fiind unul destul de agresiv. Sistemul de plata gen afiliere a facut ca multe site-uri sa faca reclama caselor de poker online si sa faca ca acest "sport" sa ajunga acolo unde a ajuns. Nu credeam ca se va ajunge cu popularitatea  unde s-a ajuns si ca asa de multi oameni vor fi prinsi de microbul jocului. Si la noi emisiunile TV de poker au abundat pe marea majoritate a canalelor sport facand ca multi romani sa sa aleaga calea viciului. Desi la un moment dat se anuntate inchiderea acestor doua site-uri totusi se mai putea juca, eu unul jucand cateva saptamani bune in freerollurilor lor, insa de vreo 2 zile pe fulltilt poker s-a suspendat orice activitate.

Probleme cu Fulltilt poker care a fost inchisa

Mi-am pus de cateva ori intrebari referitoare la modul in care joaca americanii online stiind de legea lor care interzice jocurile de noroc online. Insa iata ca pana la urma lucrurile erau putrede. Cei de la Pokerstar.com vad ca au gasit o solutie care merge, sontac, sontac dar merge. Insa cei de la Fulltilt se pare ca au probleme mari, caci iata nu se mai poate juca deloc la ei.

Alderney Gambling Control Commission , comisia care se coupa cu jocurile de noroc a suspendat licenta pentru Full Tilt Poker blocand toata activitatea firmei. Asta e ar cam trebui sa ne cautam alt viciu.

{jcomments on}

Din aceeasi categorie

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares