Fulltilt poker s-a inchis

E groasa rau cu fulltiltpoker

Pokerul online a avut o dezvoltare accentuata in ultima perioada , marketingul practicat pentru promovare fiind unul destul de agresiv. Sistemul de plata gen afiliere a facut ca multe site-uri sa faca reclama caselor de poker online si sa faca ca acest "sport" sa ajunga acolo unde a ajuns. Nu credeam ca se va ajunge cu popularitatea  unde s-a ajuns si ca asa de multi oameni vor fi prinsi de microbul jocului. Si la noi emisiunile TV de poker au abundat pe marea majoritate a canalelor sport facand ca multi romani sa sa aleaga calea viciului. Desi la un moment dat se anuntate inchiderea acestor doua site-uri totusi se mai putea juca, eu unul jucand cateva saptamani bune in freerollurilor lor, insa de vreo 2 zile pe fulltilt poker s-a suspendat orice activitate.

Probleme cu Fulltilt poker care a fost inchisa

Mi-am pus de cateva ori intrebari referitoare la modul in care joaca americanii online stiind de legea lor care interzice jocurile de noroc online. Insa iata ca pana la urma lucrurile erau putrede. Cei de la Pokerstar.com vad ca au gasit o solutie care merge, sontac, sontac dar merge. Insa cei de la Fulltilt se pare ca au probleme mari, caci iata nu se mai poate juca deloc la ei.

Alderney Gambling Control Commission , comisia care se coupa cu jocurile de noroc a suspendat licenta pentru Full Tilt Poker blocand toata activitatea firmei. Asta e ar cam trebui sa ne cautam alt viciu.

Subiecte blog *

Joi, 26 Aprilie 2018 10:34

Marți, 05 Decembrie 2017 19:23

Luni, 16 Octombrie 2017 20:10

Marți, 25 Iulie 2017 13:22

Marți, 25 Iulie 2017 09:15

Sâmbătă, 24 Iunie 2017 17:26

Vineri, 16 Iunie 2017 23:20

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!