iasi 365 2018 logo 4

 

Vei fi acolo?

"Vei fi acolo?"

de Guillame Musso

Roman vândut în aproape 1 milion de exemplare şi tradus în peste 20 de limbi

vei-fi-acolo

Romanul Vei fi acolo? incearca sa raspunda la o întrebare pe care ne-am pus-o, fara indoiala, de multe ori: daca ne-am putea intoarce in timp am avea curajul sa facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnarii propriului destin?
Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, in varsta de saizeci de ani, a carui viata se invarte in jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-si poate gasi pacea sufleteasca, pentru ca Ilena, femeia de care s-a îndragostit nebuneste candva, a murit in urma cu treizeci de ani.

Aflat in Cambodgia, intr-o misiune umanitara, este intrebat de un batran localnic: „Daca ti s-ar putea implini o singura dorinta, care ar fi aceea?” Pentru Elliott, raspunsul nu poate fi decat unul singur: sa dea timpul inapoi, pentru a impiedica moartea Ilenei. Insa ceea ce omite Elliott este faptul ca orice calatorie in timp functioneaza pe principiul dominoului: orice schimbare, oricat de mica, poate declansa un tsunami al trecutului, care sa mature singurele certitudini din prezent.

La fel ca Marc Levy, Guillaume Musso vorbeste simplu si firesc despre lucruri capitale, insa este si un mare maestru al suspansului – Vei fi acolo este un trepidant thriller emotional.

,,Un tanar scriitor care a marcat profund lumea literara - si inca nu si-a spus cuvantul. Fiti cu ochii pe el!”  Gala
,,Guillaume Musso transforma suspansul in arta literara.” Marie Claire
,,Un roman care ar putea candida la Premiul Romantism Fara Clisee.” Freundin

Editura: ALL

Programul cinematografelor din Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares