Saptamana PSI 22- 28 aprilie Libraria Carturesti Palas

Saptamana PSI

22- 28 aprilie Libraria Carturesti Palas

Vrei sa-ti faci viata mai usoara alaturi de persoanele dificile? Te intrebi cum poti improspata relatia de cuplu sau de ce are nevoie mai intai de toate copilul tau? Doresti sa iesi din rutina zilnica si sa simti ca faci ceva si pentru tine? Un dram de curiozitate, o inductie hipnotica, o recadrare cognitiva ori o poveste vindecatoare te-ar putea repune pe calea cea buna - iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitati la cea de-a treia editie a Saptamanii PSI.

Afla de la psihoterapeuti si profesori universitari din sapte orase din tara tot ce voiai sa stii despre ce este si ce nu este psihoterapia: cat e sfatuire si cat e protocol; cat e stiinta si cat e credinta; cat e diagnostic pus la rece si cat e intelegere calda si umana.

Despre fericire si mostenirea psihica de peste generatii, despre anorexie si hipnoza, despre atacul de panica si iubirea pe internet, vei putea descoperi mai multe in perioada 22-28 aprilie, la Saptamana PSI, eveniment organizat de Editura Trei si gazduit de Librariile Carturesti in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Arad si Constanta.

saptamana-psi-aprilie


Te asteapta o reducere de 25% la cartile de psihologie de la Editura Trei (reducerea este valabila toata saptamana in toate librariile Carturesti), precum si 28 de specialisti din orientari suprinzator de diverse: de la cognitiv-comportamentala si psihanaliza la pozitiva si experientiala, de la tranzactionala si rogersiana la ericksoniana si logoterapie.

Intrarea este libera. Va asteptam !

PROGRAM IASI - Libraria Carturesti - Palas

1. Denumirea evenimentului: Universul sexual al copiilor.
Invitat: Bebe Mihaescu
Data : 22 aprilie (luni) - ora 18.00

2. Denumirea evenimentului: Curios? Cum sa dai sens unei vieti monotone.
Invitat: Mariana Caluschi
Data : 23 februarie (marti) - ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Anorexia. Criterii de diagnostic si psihoterapie.
Invitat: Ion Dafinoiu
Data : 25 aprilie (joi) - ora 18.00

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!