iasi 365 2018 logo 4

Concert caritabil - Felicia Filip "Speranţă pentru educaţie" 16 mai Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”

Concert caritabil - Felicia Filip "Speranţă pentru educaţie"

16 mai Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” 19:00

Felicia Filip, în concert caritabil la Iaşi

Pe data de 16 mai 2013, ora 19, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, ieşenii au ocazia de a participa la evenimentul „Speranţă pentru educaţie”. Sub sloganul „Muzică aleasă pentru inimi deschise”, publicul se va bucura de vocea sopranei Felicia Filip, de cântecele corului Cantores Amicitiae şi de interpretarea unor piese la instrumente simfonice a Cvartetului Symphonis. Prezentatorul evenimentului este regizorul şi maestrul Cristian Mihăilescu.
Felicia Filip este cunoscută sub titulatura de „Noua regină a Traviatei”. Celebră datorită timbrului său vocal neobişnuit, este singura cântăreaţă din lume care a câştigat toate premiile importante Mozart.
Ambasadori ai păcii şi prieteniei, cei 32 de membri Cantores Amicitiae, împreună cu dirijorul Nicolae Gâscă, au participat la numeroase festivaluri româneşti şi internaţionale. Repertoriul lor cuprinde peste o sută de melodii, dintr-o varietate de genuri muzicale.
Cvartetul Symphonis îşi desfăşoară activitatea încă din 2007. Ei se adresează tuturor iubitorilor muzicii de calitate interpretate la vioară, violă şi violoncel.
Regizor, tenor, profesor universitar, publicist, Cristian Mihăilescu a desfăşurat de-a lungul timpului o activitate intensă în sfera culturală. Maestru al prezentărilor, el va fi moderatorul evenimentului „Speranţă pentru educaţie”.
Biletele pentru eveniment sunt puse în vânzare la preţul de 45, respectiv 65 de lei. Acestea pot fi achiziţionate în exclusivitate din Librăriile Cărtureşti Palas Mall şi Cărtureşti Iulius Mall.

concert-felicia-filip


„Speranţă pentru educaţie” este un eveniment caritabil organizat de Value Team, o echipă de 18 masteranzi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, în colaborare cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi cu sprijinul Rotaract Iaşi 2000. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi alocaţi renovării şcolii din Liteni, comuna Belceşti, judeţul Iaşi, unde 450 de copii învaţă în condiţii greu de imaginat pentru secolul 21.
Contact:
www.sperantapentrueducatie.com
https://www.facebook.com/SperantaPentruEducatie
Ştefan Juravle, Project Manager, 0749 762 139
Zâna Tonegaru, Coordonator Comunicare/Promovare, 0749 314 248

Din aceeasi categorie

Programul cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

-Fănică, de ce-i cumperi soției tale întotdeauna flori în ghiveci?
-Cu gândul la următorul concediu...
-?!
-În fiecare an plecăm separat în concediu pentru că cineva trebuie să rămână acasă să ude florile !..

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares