Initiere in Ikebana, arta japoneza a aranjamentelor florale iulie - decembrie 2013

Initiere in Ikebana, arta japoneza a aranjamentelor florale

iulie - decembrie 2013


Cursul se va defasura in perioada  iulie – decembrie 2013 iar perioada de inscrieri este pana pe 21 iulie 2013 (inclusiv).
Taxe de participare: 90 lei/ lună (taxa echivalentă primei luni de curs se achită la înscriere)
Taxa include materialele de documentare utilizate în cadrul cursului, dar nu și materialele vegetale și auxiliare utilizate la lecțiile practice.

curs-sumi-e-ikebana

Acte necesare la înscriere:

Buletin de identitate sau Certificat de Naștere
Fișă de înscriere (disponibilă gratuit la înscriere)

Număr de locuri disponibile: 24. Locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierilor.

curs-ikebana-1


Scurtă descriere a cursului:
Cultura japoneză și-a desăvârșit dragostea pentru frumos și natură într-o adevărată artă: Ikebana, arta aranjării florilor. Cursul prezent își propune să-i inițieze pe cei interesați în tainele acestei arte, pornind de la realizarea unor aranjamente simple și continuând cu elaborarea creațiilor ikebana moderne.
În urma absolvirii cursului, studenții vor putea realiza compoziții florale de excepție, care vor aduce armonie și frumusețe în sufletele privitorilor.
Obiectivul general al cursului: Deprinderea cunoștințelor și abilităților teoretice și practice necesare realizării compozițiilor florale moderne.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!