iasi 365 2018 logo 4

Lansare carte - Mihai Vacariu - Indragostit de Tarkovski. Mic tratat de traire a artei 25 octombrie Galeriile Pod Pogor 17:00

Lansare carte - Mihai Vacariu - Indragostit de Tarkovski. Mic tratat de traire a artei

25 octombrie Galeriile Pod Pogor 17:00

Editura Adenium va invita la lansarea volumului Indragostit de Tarkovski. Mic tratat de traire a artei, de Mihai Vacariu , vineri, 25 octombrie, la ora 17.00, in Galeriile Pod Pogor.  Evenimentul este organizat in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (FILIT).

eveniment-adenium-tarkovski

Invitati, alaturi de autor: Elena Dulgheru, critic de film, preot dr. Nicolae Nicolescu, Bogdan Ulmu, regizor, scriitor si critic de teatru, Liviu Antonesei, director editorial Adenium.

In cadrul acestei intalniri, va invitam la o discutie despre volumul Indragostit de Tarkovski. Mic tratat de traire a artei si va provocam la o dezbatere pe teme tarkovskiene. Evenimentul va include vizionarea unor scene din filmele Andrei Rubliov, Oglinda, Solaris, Calauza, Nostalgia si Sacrificiul.

Indragostit de Tarkovski, Mihai Vacariu – un cinefil al calitatii, un traitor al artei – patrunde in labirinturile operei poetului-regizor, demonstrand ca Fericirea consta in a trai arta ca pe o rugaciune, in a nu te grabi sa traiesti, ci in a te bucura sa zidesti.

Din aceeasi categorie

Programul cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

-Fănică, de ce-i cumperi soției tale întotdeauna flori în ghiveci?
-Cu gândul la următorul concediu...
-?!
-În fiecare an plecăm separat în concediu pentru că cineva trebuie să rămână acasă să ude florile !..

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares