iasi 365 2018 logo 4

Expozitie de arte vizuale "Empatii" 21 - 31 iulie Galeria de artă “N. N. Tonitza"

Expoziţie de arte vizuale "Empatii"

21 - 31 iulie Galeria de artă “N. N. Tonitza"

Uniunea Artiştilor Plastici România - Filiala Iaşi organizează în perioada 21 – 31 iulie 2014 un nou eveniment expoziţional care va fi găzduit de Galeria de artă “N. N. Tonitza" din Iaşi.

Desfăşurată sub genericul "Empatii", a IV - a ediţie a expoziţiei colective prezintă lucrările unui grup de 40 de artişti plastici profesionişti din România şi Republica Moldova. Evenimentul aduce în faţa publicului o superbă colecţie de lucrări extrem de variate din domeniul artelor plastice.

expozitie-colectiva-empatii

Formulate într-o dimensiune culturală ancorată în realitate, expoziţia atinge dimensiuni care evidenţiază diversitatea interpretării emoţiei atitudinilor plastice reliefând lumea fascinantă şi unică a creaţiei.

Descoperim un univers rafinat al demersurilor artistice care oferă privitorilor eleganţa expresiei compoziţiilor, surselor de inspiraţie şi centrelor de interes.

Expoziţia reuneşte o colecţie de creaţii plastice care au ca punct de plecare catalizatorii spiritului românesc situat de o parte şi alta a Prutului.

Evenimentul susţine proiectul “Iaşi - Capitală Culturală Europeană”.    

Conceptul expoziţiei "Empatii"

Expoziţia de arte vizuale "Empatii" reuneşte pe simezele galeriei “N. N. Tonitza" din Iaşi 40 de artişti plastici consacraţi. Într-un concept unic, ce implică aceeaşi moştenire spirituală, prind contur simţirile şi tradiţiile strămosilor noştri comuni, idealurile lor, aceleaşi de veacuri.

Ne dorim pace şi armonie universală, iubire şi răgaz pentru a ne putea admira frumuseţile dăruite de Dumnezeu, dar şi pentru a împărtasi toate aceste unii cu alţii.

Vă asteptăm!

Coordonatori: profesor dr. Ofelia Huţul, profesor Mariea Boz şi profesor univ. dr. Constantin Tofan

Din aceeasi categorie

Programul cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

-Fănică, de ce-i cumperi soției tale întotdeauna flori în ghiveci?
-Cu gândul la următorul concediu...
-?!
-În fiecare an plecăm separat în concediu pentru că cineva trebuie să rămână acasă să ude florile !..

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares