Congresul International Pilates din Romania 21-23 octombrie Iasi

Congresul International Pilates din Romania

21-23 octombrie Centrul Sportiv al Universitatii Tehnice "Gh. Asachi"

 

Timp de 3 zile veti avea oportunitatea de a învata si practica Pilates alaturi de instructori certificati international din Croatia, Portugalia, S.U.A., Ungaria, Spania si România si de a intra în contact cu cele mai noi exercitii si accesorii de Pilates  furnizate de colaboratorii nostri.
Evenimentul este structurat astfel încat atât iubitorii sportului, instructorii dar si kinetoterapeutii sa experimenteze beneficiile Metodei Pilates la toate nivelele: de întretinere, de recuperare, de relaxare si ca stil de viata. Congresul Pilates va contine workshop-uri pentru toate categoriile de vârsta si de sex, pentru femei însarcinate, dar si pentru persoane interesate de statica si patologia coloanei vertebrale, probleme cum ar fi scolioza, lombalgii, cifoza, posturi vicioase, cu care ne întâlnim atât în viata personala dar si în cea profesionala.

pilates-convection-iasi

 

Ce se va întampla în timpul si dupa Congres?

În timpul workshop-urilor participantilor li se ofera oportunitatea de a încerca aceasta metoda, de a adapta exercitiile în functie de necesitatile clientilor, de a învata cum se preda corect si care sunt trucurile meseriei precum managementul unei lectii de fitness în functie de dinamica grupului si de starea de sanatate a celor implicati în participare.

Ce va mai fi NOU?

În acelasi timp veti avea ocazia sa descoperiti si sa achizitionati accesorii si echipamente de Pilates care sa largeasca aria de exercitii si beneficii ale acestei Metode dar si sa va familiarizati cu o noua metoda inovativa de antrenament cardiovascular, “STRIDING”.

Rar exista ocazia ca sub acelasi cupola sa se gaseasca în acelasi timp un numar de oameni specializati pe domeniu si recunoscuti la nivel international care sa se axeze pe transmiterea mai departe a artei de întretinere corporala destinata mentinerii sanatatii si recuperarii medicale.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!