Business Days 3 octombrie - 4 octombrie Carturesti Palas Mall

Business Days

3 octombrie - 4 octombrie Carturesti Palas Mall


Cea de-a opta editie,  din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri  din România, va ajunge şi la Iaşi în perioada 3-4 octombrie 2012 şi va avea loc la Palas Mall Iaşi.

business-day-carturesti-iasi

Scopul Workshop-uriloreste de a dezvolta abilităţi manageriale şi antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traversează economia mondială, ţinând cont de noua paradigmă din lumea de business, oferind atât exemple şi studii de caz, cât şi ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri şi specialişti ai momentului din ţaranoastră. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE şi pe dezvoltarea ABILITĂȚILOR de succes.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!