Seminar - "Cancerul nu te intreaba ce varsta ai" 22 noiembrie str Saulescu nr 29

Seminar - "Cancerul nu te intreaba ce varsta ai"

22 noiembrie str Saulescu nr 29, 18:00

Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste mortalitatea datorata cancerului de col uterin. La nivel international, statisticile spun ca la fiecare doua minute o femeie moare din cauza cancerului de col uterin si in fiecare an sunt identificate o jumatate de milion de noi persoane care au acelasi diagnostic.

Willing,cabinet de psihoterapie feminina,a inceput in anul 2011 o serie de evenimente sub titulatura “Cancerul este o boala, deci se vindeca!”. Continuam cu o noua intalnire ce are drept scop informarea si preventia bolilor si pe care am numit-o “Cancerul nu te intreaba ce varsta ai”.

Va invitam joi 22 noiembrie in str. Saulescu nr.29 incepand cu ora 18:00, la un seminar in care veti invata cum sa aveti grija de corpul si de sufletul dumneavoastra. Noi nu ne vom imbolnavi pentru ca suntem femei bine informate care fac anual analize si au o stare mentala excelenta pentru a ridica bariere in fata oricarei boli! Sunt asteptate femeile de orice varsta,mamele insotite de fiicele lor,partenerii de viata care doresc sa fie cat mai informati si persoanele diagnosticate cu cancer. Urmarim sa formam o comunitate de oameni care iau atitudine in fata valurilor de amenintari ce vin peste noi. Participarea la evenimentul de joi seara este o prima manifestare a pozitiei pe care o aveti impotriva bolii!

cancerul-nu-intreaba-ce-varsta-ai

Gazdele evenimentului, psihoterapeutul Ana-Aurelia Baianu si consultantul Carmen Ungureanu, v-au pregatit o atmosfera relaxanta, placuta si calda in care sa purtam discutii asa,ca intre fete. Alaturi de noi va veni doamna doctor Doina Murarescu,medic primar medicina legala.

Programul serii:

17:30 – 18:00 Primirea invitatilor

18:00 – 18:10 Cuvant de deschidere

18:10 – 18:45 Dr. Doina Murarescu, seminar despre Programul national de screening derulat de catre Ministerul Sanatatii in vederea depistarii cancerului de col uterin si despre analizele medicale pe care orice femeie ar trebui sa le efectueze periodic.

18:45 – 19:15 Psihoterapeut Ana-Aurelia Baianu, seminar “Eu nu ma imbolnavesc!” despre o buna pregatire mentala astfel incat sa ii oferim corpului protectia de care are nevoie in fata bolilor fizice.

19:15- 19:30- Carmen Ungureanu, “Eu am trecut pe acolo”,o poveste de viata cu final frumos si fericit.

19:30-20:00 Pofta Focului,momentul partenerului oficial al evenimentului. Vom degusta impreuna bunatatile traditionale romanesti pregatite sub sloganul “Am ales sa mananc natural si gustos”.

Participarea este GRATUITA.

Deoarece sala in care se desfasoara evenimentul are o capacitate de maxim 30 de persoane,va invitam sa va anuntati prezenta telefonic la 0758 512 043 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. mai multe detalii pe www.willing.ro

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!