iasi365-var4

Concert Petra Acker si Joel Holmes 21 martie Teatru Fix

Concert Petra Acker si Joel Holmes

21 martie Teatru Fix 21:00

 

Teatru FiX vă invită la o adevărată călătorie în lumea muzicii jazz, soul, gospel, muzica Africana și multe altele, având ca ghizi vocea pătrunzătoare a Petrei Acker și sunetele armonioase ale pianului lui Joel Holmes călătorie care se poartă sub numele de „Soul Experience TOUR” în toată țara.

În perioada 27 februarie – 22 martie, Pianistul nominalizat de doua ori la Grammy si câștigător al multor alte premii in muzica internațională, Joel Holmes, si solista de jazz, funk, soul, RnB Petra Acker vor susține un turneu care va include o serie de evenimente: concert, jam session si workshop-uri în diferite orașe din România. 

concert petra Acker joel holmes

În IAȘI, pe data de 21 MARTIE 2015, pe lângă concertul care va începe la ora 21:00, vor susține și două workshopuri, unul de voce, al Petrei Acker și unul de pian al lui Joel Holmes adresate tuturor iubitorilor de muzică, atât muzicieni cât și non-muzicieni, abordând o paletă largă de teme.

Joel Holmes va conduce workshop-ul său concentrându-se pe muzica și teorie, printr-o abordare modernă a stilurilor (influențe gospel, RnB, funk, soul, hip hop, world music etc.), solo piano, concepte versus tehnică, moduri de a exersa fără un instrument, pian si voce, pian și alte instrumente, toate dintr-o perspectiva filosofică si mereu având ca motto „Music is bigger than all of us”.

La rândul ei, Petra Acker va susține un workshop de voce adresat tuturor celor pentru care muzica este o modalitate de exprimare a sinelui, de trăire și de manifestare. Se va cânta liber, în cor sau solo, sub îndrumarea Petrei, și vor fi abordate tehnici vocale și diverse stiluri muzicale pentru explorarea cât mai multor fațete ale eului și personalității fiecăruia și pentru a găsi pentru fiecare dintre participanți bucuria și libertatea de a trai.

Suport act workshop: 30 lei
Suport act concert: 30 lei

Detalii, înscrieri, rezervăti: 0724 92 12 12

Din aceeasi categorie

Concert Antract 18 noiembrie 2017 Underground The Pub

Concert de colinde Stefan Hrusca - Acasa de Craciun 13 decembrie 2017 Teatrul National Vas

Concert Mihai Margineanu 16 noiembrie 2017 Casa de Cultura a Studentilor

Concert Guess Who - turneu promovare album „Un Anonim Celebru” 3 noiembrie 2017 Undergroun

Concert de muzică clasică - Classic Unlimited 26 octombrie 2017 Hala Moldomobila

Concert Bosquito 27 octombrie 2017 Underground Pub ora 21:00

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

revelion 2018 iasi modul