iasi 365 2018 logo 4

Lansare album Directia 5 „Love, Peace and Harmony” pe 11 decembrie Sala Sporturilor - ANULAT

Lansare album Directia 5 - „Love, Peace and Harmony”

11 decembrie Sala Sporturilor

 

Pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Iasi, fanii uneia dintre cele mai longevive si iubite trupe pop-rock din Romania, Directia 5, vor avea ocazia de a fi alaturi de muzicienii pe care-i admira, cu ocazia unui concert-eveniment, prin care sunt aniversati 25 de ani de existenta – „Ramane din noi…dragostea”. Tot atunci, Directia 5 va lansa si un nou album, „Love, Peace and Harmony”, „un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, dupa cum spune liderul trupei, Marian Ionescu.

„Concertul Ramane din noi…dragostea va vorbi despre bucuria noastra ca am insemnat si insemnam ceva pentru oamenii din Romania, cu care suntem in conexiune prin muzica noastra. Suntem impreuna de 25 de ani, iar aceasta inseamna ca cineva care a pasit, in urma cu 25 de ani, la un concert Directia 5, are acum in jur de 50 de ani. Asadar, l-am insotit o mare parte din viata sa!”, mai spune Marian Ionescu.

Concertul pe care Directia 5 il va sustine pe 11 decembrie in capitala Moldovei se anunta unul cu o incarcatura emotionala speciala. Fanii trupei vor putea sa asculte hiturile pe care Directia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenta, pentru ca, asa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va contine cantece scrise intre anii 1991 si 2016”.

Totodata insa, muzica ultimului disc, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeste despre libertate si dragoste”, va fi o surpriza deosebita si pentru fanii care o vor asculta la concert. „Noi definim muzica de pe Love, Peace and Harmony ca fiind foarte frumoasa, iar oamenii cu siguranta vor iubi cantecele acestui disc!” este de parere Marian Ionescu.

lansare album Love Peace and Harmony

Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicărescu (backing vocal), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe), membrii trupei Directia 5, ii invita pe ieseni, pe 11 decembrie, la o sarbatoare a muzicii care a cucerit fanii generatie dupa generatie si care a facut ca aceasta trupa sa fie una dintre cele mai longevive din Romania.

Biletele la concertul trupei Directia 5 din 11 decembrie, de la Iasi pot fi achizitionate online  de pe http://vreaubilet.ro/component/k2/item/2070-directia5-ramane-din-noidragostea si de la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.  

Din aceeasi categorie

Concert caritabil pentru Fumu Carmen Maria 25 februarie 2018

Stand Up Comedy cu Teo, Vio si Costel 28 februarie 2018, Teatrul Luceafarul

Concurs de dans - Palas Dance Cup 18 februarie 2018, Palas Mall

Concert Mircea Vintila 18 februarie 2018, Phoenix Cafe

Concert Alina Eremia 9 februarie 2018, Tribeca Pub & Charcoal Grill

FAIRYTALE - Târg de fashion și bonton 11 februarie 2018 Hotel Eden

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares