Latino Night in fiecare joi in Oxford Pub

Latino Night

In fiecare joi Oxford Pub 22:00

 

Sunteti asteptati in fiecare joi, incepand cu orele 22:00, in Oxford Pub, alaturi de Clubul de Dans “Elegance” la o petrecere 100% LATINO.  Relaxarea , muzica,dansul si distractia se vor imbina perfect intr-o atmosfera dinamica pe ritmuri de bachata, salsa, merengue, kizomba, cha-cha, jive.

Pe 06 octombrie, joi, incepand cu orele 22:00, sunteti asteptati in Oxford Pub alaturi de clubul de Dans ”Elegance” la cea mai tare petrecere LATINO din Iasi.

latino night in fiecare joi oxford

Deși a venit toamna, culorile vesele, cocktail-urile savuroase si pline de culoare, muzica fierbinte si atmosfera 100% incendiara pe ritmuri de bachata, salsa si merengue se vor imbina perfect pentru a te scoate din monotonia toamnei si iti vor creea cea mai tare seara din viata ta!

Organizatori: Oxford Pub & ELEGANCE Iasi.

Intrarea este libera!
Informatii si rezervari: 0743-941.209.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!