iasi 365 2018 logo 4

 

 

Revival at Underground – CHOOSING FOR YOU pe 19 noiembrie Undergroud Pub

Revival at Underground – CHOOSING FOR YOU

19 noiembrie Undergroud Pub

 

Sunteti asteptati la Revival at Underground – CHOOSING FOR YOU. Cu al casei STEFAN.

*După concert The Amsterdams.

    00:00 – 04:00 – POWERHOURS (drum ‘n’ bass, trap, hip hop, glitch, nu funk, breaks, alternative)
    04:00> – AFTERHOURS (soulful vibes)

Astăzi sunt atât de multe opţiuni, încât uneori se uită de unde s-a pornit. Nu demult afirmaţia era simplă. “Vreau un loc cu muzică faină” a devenit “nu vreau acolo pentru că…” . Serile REVIVAL din Underground îşi propun să reînvie scena locală mult prea divizată şi saturată de zgomot şi de graba de a arăta doar ce e nou. Scoatem la iveală ce e mai bun din muzică şi o întoarcem şi pe partea cealaltă. Refrenul de aducere aminte dar şi mult bass. Primele acorduri pe care le încerci la chitară dar şi cele care te-au făcut să laşi chitara. Din underground vs. mainstream facem underground + mainstream.

STEFAN face radio de la 16 ani şi pune muzică de la 17. A crescut în gusturi în faţa microfonului şi cu căştile pe urechi. A început în Iaşi, la Nord Est FM şi în locuri ca La bază, Goppo şi Underground. După 5 ani a făcut trecerea la Bucureşti, unde a devenit rezident în Expirat & OtherSide şi DJ de Guerrilla. Din nevoia de a-şi face mesajul auzit în rândul cât mai multor oameni, acum e de ascultat în Kulturhaus Bukarest şi la One FM.

revival underground 19 noiembrie

Deși majoritatea DJ-ilor se axează pe un singur gen de muzică, lui STEFAN i-au plăcut tot timpul mai multe și asta se simte în mix-urile lui eclectice, pline de energie și surprize plăcute. Îmbinarea mainstream-ului cu underground-ul și a rockului alternativ cu drum & bass, nu-funk, glitch și hip hop fac din STEFAN un DJ open format flexibil, adaptabil la orice public cu urechile “spălate”.
REZERVARE

Intrarea liberă! Telefon pentru rezervari: 0735-004.001 (intre orele 18.00-21.00) e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Din aceeasi categorie

Concert Arilena Ara 16 decembrie 2017, Club Time out

Balul bobocilor Facultatile de Biologie si Chimie 13 decembrie 2017 Club Skye

Cozy Poetry Night, 13 decembrie 2017, Acaju

Balul bobocilor Facultatea de Drept 8 decembrie 2017 Club Skye

Balul Bobocilor Facultatea de Fizica 6 decembrie 2017 Club Skye 21:00

Stand-up Comedy cu Ioana State, Tibi Neuronu si Cristi Priza 6 decembrie 2017 Fabrik

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

oferte revelion 2018 in Iasi