iasi365-var4

Bossa nova and Jazz romance cu Gabriela Costa și Alex Man

17 martie Cafeneaua Fix 21:00

 

Vineri 17 martie 2017, de la ora 21:00 vă facem o invitație la o dublă călătorie pe pamânt american, intr-un melanj elegant și antrenant intre efervescența și căldura muzicii braziliene (“a sud-ului”), și jucăușul și in acelasi timp sofisticatul jazz (al “nordului”). Protagoniștii acestei seri vor fi Gabriela Costa – voce și Alex Man – chitara.

 

 

Se vor contopi piese pe care le recunoaștem ca venind din “țara carnavalului de la Rio” și standarde de jazz minunate.Toate acestea intr-o abordare incărcată de lirism și originală, dar in același timp aproape de rădacinile fiecăreia.

“…cântăm o muzică braziliană intr-un repertoriu puțin sau deloc abordat la noi, extrem de sensibilă, care bate la portțle inimilor intr-un ritm cald, rafinat, sofisticat și totuși pe ințelesul tuturor, incercând să rămână cât mai fidelă autenticului cu atât mai mult cu cât doar o voce și o chitară, fără alte ornamente, se exprimă direct și tulburător de sincer. Așa vrem să ne imaginăm că s-a născut această muzică la ea acasă: o voce și o chitară, pe o plajă fierbinte inca, la un apus de soare plin de culori…”.

Acest proiect s-a concretizat de curând intr-un material unic pentru Romania sub forma unui album numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecords

bossa nova jazz romance cafeneaua fix 2017

Artist support: 15 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

GABRIELA COSTA cântă și creează bijuterii unicat, pasionată de sunete (care pot prinde forma unui cantec ) și de culori, texturi, materiale (care se pot transforma intr-un obiect ce iți poate face viața mai frumoasă). Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, ALEX MAN este un foarte apreciat si foarte activ chitarist si contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014.

Din aceeasi categorie

Battle MC - “King of the Hills” 30 Septembrie 2017 Times

Back To School Party 23 septembrie 2017 Hunter’s Pub

Sunday Funday 30 iulie 2017 Cafeneaua Acaju

Lollipop me 1 iulie 2017 Club Legend

Rise Up Party cu Dj Kraus, Dj Kamal și Evolve Dubz 1 iulie 2017 Club Fabrik

Petrecerea barbatilor electronisti (5 mai electronist) 4 mai Club Coopers

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares