iasi 365 2018 logo 4

 

 

Evenimente in Iasi

Festivalul Afterhills 2018

Festivalul Afterhills 2018

Cine canta, preturi bilete, preturi campare

 

După succesul ediţiei din 2017, care a strâns aproape 75.000 de spectatori, Afterhills Music and Arts Festival revine cu o nouă ediţie şi cu mai multe surprize. Dacă anul trecut am avut parte de interpretările live ale unor artişti precum: John Newman, Bob Sinclar şi Morcheeba, lineup-ul ediţiei din 2018 se anunţă şi mai divers.

Hurts, The Crystal Method, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, Ancient Core, Black Water, Bogdan Vix, Firma, Fried Friend, George Andreas, Kaleidonescu, Kapnobataii Kogaionului, Kodeera, Les Elephantes Bizarres, Logical Elemets, Omul Spîn, Proton, Subcarpaţi, Şuie Paparude, The Motans, Zdob şi Zdub se numără printre artiştii deja confirmaţi pentru ediţia de anul viitor.

festivalul afterhills 2018

„Dacă la prima ediție ne-am adunat cam 75.000 de oameni veseli, în 2018 vă așteptăm să fim și mai mulți. Pregătiți-vă de 4 zile de reverie, cu muzică bună și artă de toate felurile și pentru toate gusturile. Nu ținem cont de vârstă, de studii sau de lungimea bărbii, vă vrem pe toți zâmbitori și visători”, au declarat organizatorii.

Primele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile ale festivalului au fost disponibile doar până pe 10 decembrie 2017. Acestea au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al festivalului au putut fi achiziţionate la preţul presale de 187 lei (acces general) şi la 237 lei (acces general + camping). Preţurile au toate taxele incluse.

Următoarea serie de abonamente va fi disponibilă începând cu 15 decembrie 2017 (235 lei şi 285 lei), urmând ca ultima perioada de presale să se desfăşoare începând cu luna martie 2018 (330 lei şi 380 lei). Preţurile finale ale abonamentelor vor fi de 470 lei şi 520 lei.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la festival, dacă vor fi însoţiţi de un părinte sau tutore posesor al unui abonament valid.

Accesul în camping va putea fi achiziţionat cu 50 de lei pentru toate cele 4 zile de festival.

Festivalul Afterhills Music and Arts Festival este organizat cu sprijinul Primăriei Iaşi şi al Primăriei Miroslava.

Stand-up Comedy Povestile lui Mocanu 14 decembrie 2017 Club Tribo

Stand-up Comedy Povestile lui Mocanu

14 decembrie 2017 Club Tribo

 

Pe Alex Mocanu probabil că îl știți de la Club 99, de la podcastul “Între showuri cu Teo, Vio și Costel” sau din special-ul de stand-up “Nou în domeniu” de pe canalul lui de youtube. Show-ul PLM reprezintă poveștile lui Mocanu adunate după lansarea primului special iar ăsta e primul turneu pe cont propriu după experiența adunată în 4 ani de stand-up. Mocanu nu vine doar cu poveștile lui ci și cu doi dintre cei trei câștigători ai Cupei 99 de stand-up comedy de anul ăsta, Sergiu Mirică și Victor Băra.

stand up comedy povestile lui Mocanu

Pregătește-ți al șaselea simț, simțul umorului și hai să-i vezi live la (local)!

Victor Băra:
Un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.
Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

Sergiu Mirică:
La numai câteva luni de zile de stand-up comedy a câștigat Cupa 99 și a devenit un obișnuit la Club 99, în București. E tânăr, e talentat și are glume pe cât de scurte, pe atât de bune.

oferte revelion 2018 in Iasi