Retro Bazar, editia a 8-a 13 - 14 iulie Parcul Lecturii Pogor

Retro Bazar, editia a 8-a

13 - 14 iulie Parcul Lecturii Pogor


Pornind de la ideea ca lucrurile frumoase pe care nu le mai folosim merita sa isi continue existenta, sâmbata, 13 iulie si duminica, 14 iulie, intre orele 12-20 va asteptam in Parcul Lecturii de la Casa Pogor cu haine, lucruri dragi de acasa, accesorii si alte obiecte scoase din sertarele demult uitate. Aflat la a 8-a editie, Retro Bazar a reusit sa reuneasca pâna acum peste 1000 de colectionari cu obiecte care mai de care mai fistichii. Și la aceasta editie se asteapta cateva sute de ieseni care sa caute obiecte cu o poveste in spate.
Pentru o atmosfera cât mai primitoare, membrii Slow Food Iasi vor pregati gustari locale de sezon si bauturi savuroase.

retro-bazar-iasi

Daca doriti sa iesiti la o plimbare, va primim cu drag mai ales ca, in acelasi weekend, si in acelasi parc,  Muzeul Literaturii Române Iasi va lansa si o biblioteca in aer liber pentru care puteti dona carti sau de unde puteti lua cu imprumut. Orice chef de frumos ati avea, veniti si stati pe o paturica, in timp ce ascultati muzica si cu siguranta veti intâlni oameni buni, cu gânduri asemanatoare.

Evenimentul Retro Bazar isi doreste sa atraga atentia asupra multitudinii de forme de reutilizare si reciclare pe care le avem la dispozitie, ca alternativa la tendintele actuale de consum. Cu siguranta toti avem cel putin un lucru prin casa pe care nu il mai folosim si care si-ar putea gasi stapânul sau o noua utilizare la Retro Bazar. Lucrurile nevândute vor fi donate Asociatiei Mai Bine, implicata in proiecte sociale in comunitatea locala. Misiunea membrilor Mai Bine este de a contribui la dezvoltarea durabila a comunitaţii locale prin implementarea de proiecte in trei directii importante: mediul natural, mediul social şi mediul economic.
Spor la scotoceala sa aveti!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!