Expozitie Ofelia Hutul - Transcendente 5-31 ianuarie Grand Hotel Traian

Expozitie Ofelia Hutul - Transcendente

5-31 ianuarie Grand Hotel Traian

 

Artistul plastic Ofelia Hutul, doctor in Estetica,membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, filiala Iasi, este un nume consacrat in artele plastice romanesti si nu numai.
Are peste 65 expozitii personale in tara si strainatate si peste 200 de participari la cele de grup.
I s-au acordat numeroase distinctii si premii la expozitii internationale jurizate, cel din urma fiind Marele Premiu la Concursul International "Aurel Baesu" Piatra Neamt in 20014.
Este si managerul unor proiecte internationale, cum ar fi:" EMINESCIANA", "A.R.T.E.", "SALONUL PROFESORILOR DE ARTE VIZUALE" si autorul unor albume de arta.
Detine lucrari de arta in muzee si institutii din tara si strainatate.
Participa la tabere si simpozioane internationale de creatie.
Este prezentata in publicatii de specialitate.

Expozitie Ofelia Hutul - Transcedente - 2015

In 2013 ediditura "DANA ART" a publicat ""OFELIA HUTUL-CON-SACRARE.TREPTE ALE DEVENIRII", autor conf. univ. dr. EMANUELA ILIE.
Pictura Ofeliei Hutul este sensibila, o arta a comunicarii, a dezvaluirii unor stari sufletesti proprii, o modalitate de daruire tandra prin care isi incarca pozitiv publicul.
Proiectiile ei imaginative au un echilibru si o unitate marcante, datorate nu numai cromaticii stralucitoare, ci si conceptiei compozitiilor. Configuratiile simbolice, magice, prin care ea isi zugraveste simtamintele, ne invita in teritorii auguste,pline de lumina si adevar.
Expozitia este deschisa intre 5 si 31 ianuarie 2015 in galeriile "GRAND HOTEL TRAIAN" Iasi
Intrarea este libera.

Programul de vizitare al expozitiei - non stop
www.grandhoteltraian.ro

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!