iasi365-var4

 

JobShop® 25 - 28 martie

JobShop®

25 - 28 martie

 

 JobShop® este un eveniment care se adresează studenților și absolvenților facultăților cu profil tehnic, oferindu-le oportunitatea de a fi la curent cu piața locurilor de muncă din domeniu și de a comunica în mod direct cu reprezentanții companiilor participante.

Evenimentul începe pe data de 25 martie, la ora 12.30, în incinta Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, sala CHIV, reprezentanți din partea Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament vor susține un training de CV. După această activitate, la ora 17.00, în incinta Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, în sala „Dragomir Hurmuzescu” se va desfășura activitatea „Cariere de Succes”. În cadrul acestei activități, oameni de succes din Iași povestesc despre reușita lor profesională și despre provocările pe care le-au înfruntat în drumul către succes.

jobshop 2015

În cea de a doua și a treia zi a evenimentului, pe 26 și 27 martie, au loc zilele de standuri, în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecție a Mediului, unde reprezentanții companiilor pot fi abordați în privința locurilor de muncă, a internshipurilor sau a locurilor de practică. În paralel cu zilele de standuri se desfășoară JobShop® Cafe, o activitate recreativă ce are ca scop interacțiunea directă între studenți și reprezentanții companiilor, într-un mediu nonformal.
Ultima zi a evenimentului este dedicată activităților susținute de către companii. Studenții pot participa la următoarele prezentări de companii: Corporate presentation (susținut de Alcatel Lucent), Long Term Evolution 4G - mobile ultra broadband  technology (susținut de Alcatel Lucent), Simulation of a new State of the Art production line (susțin de Tenaris), Furnizarea de servicii si infrastructura IT (susținut de SCC).

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: http://Iasi.JobShop.ro.
Grupul Local BEST Iași este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) este prezentîn 33 de țări și 96 universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.
   

Din aceeasi categorie

Programul FITPTI, ediţia a X-a, 5 - 12 octombrie 2017 Teatrul Luceafarul

Cupa Moldovei - expozitie canina 16 - 17 septembrie 2017 Gradina Palas

Festivalul Luminii 16 septembrie 2017, Parcul Copou

Inaugurarea Amfiteatrului Palas 8 septembrie 2017 Palas Mall

Concert Holograf, Orchestra Lăutarii şi maestrul Nicolae Botgros şi Ion Paladi 3 septembri

Workshop Andrea Gavriliu - PHYSICAL THEATRE 29 - 31 august Ateneul Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

oferte revelion 2018 in Iasi