Ateliere origami pentru copii 12 februarie - 4 martie Biblioteca Judeteana Gh. Asachi

Ateliere origami pentru copii

12 februarie - 4 martie Biblioteca Judeteana Gh. Asachi

 

În perioada 12 februarie - 4 martie 2016, în fiecare vineri, între orele 17.00 și 19.00, Secția de Împrumut pentru Copii de la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” găzduiește o nouă serie de ateliere de origami pentru copii.

Sub genericul „Mânuțe iscusite”, Ana Maria Ursu și colegii ei de la Asociația Himawari vor învăța copiii să confecționeze obiecte decorative și felicitări specifice sărbătorilor de primăvară. Atelierele oferă copiilor o modalitate relaxantă și distractivă de petrecere a timpului liber, îi ajută la dezvoltarea creativității și a gândirii și, nu în ultimul rând, a abilităților sociale.

atelierele de origami manute iscusite februarie 2016

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-11 ani, grupa va fi formată din maximum 10 participanți, programul de desfășurare fiind în fiecare vineri, între orele 17.00 și 19.00.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare puteţi suna la telefon 0332-110044 sau vă puteţi adresa direct la Secţia de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin).

Participarea este gratuită pe baza permisului de intrare și în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm să împăturim gândurile și sentimentele în cele mai diverse și frumoase obiecte din hârtie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!