iasi365-var4

 

Festivalul Jogo da Vida 26 - 29 mai Sala Polivalenta si Palas Mall

Festivalul Jogo da Vida

26 - 29 mai Sala Polivalenta si Palas Mall

 

Festivalul JOGO DA VIDA este organizat de A.S. K-NOI Iasi si GRUPO CAPOEIRA BRASIL IASI ROMANIA in perioada 26 – 29 mai 2016, in Iasi – Romania. Toate activitatile specifice se vor desfasura in complexul Sala Polivalenta din Iasi si PALAS Iasi.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 este un eveniment unic ca amploare si importanta in randul evenimentelor cultural-sportive din Romania, adresandu-se unei categorii largi de beneficiari, de la practicanti si admiratori ai fenomenului capoeira pana la iubitorii de arta, cultura si muzica traditionala cu specific afro-brazilian si nu numai.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 are ca principal obiectiv promovarea capoeirei ca o activitate multivalenta, aflata la granita intre sport, cultura, arta, program educativ si platforma sociala de modelare a spiritului si caracterului. Pe durata celor 4 zile, se vor derula o suita de lectii practice, ateliere tematice, prezentari, vernisaje, dezbateri, demonstratii si spectacole oferite de oaspetii evenimentului si de membrii GCB Romania.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 functioneaza ca o platforma de manifestare a spiritului uman, in contextual unui mediu incarcat de istorie, cultura si traditii oferite de capoeira. Viziunea noastra graviteaza in jurul ideilor de toleranta, echitate, prietenie, perfomanta umana, spirit liber, creativitate si educatie.

festival international de capoeira jogo da vida iasi

Avem deosebita bucurie sa anuntam o suita de oaspeti ce se bucura de o larga apreciere in comunitatea internationala a capoeirei si nu numai:
• Mestre CIBRIBA
• Mestre AZUL
• Formado ZAMIS
• Contra-mestre CRISTINA
Alaturi de acesti oaspeti deosebiti si-au anuntat prezenta si alti profesori si instructori din Romania si Europa.

Investitie: participanti directi din Iasi (150 ron); participanti directi din afara Iasiului (100 ron). Membrii aceleasi familii beneficieaza de reducere.

Atentie! Fiecare participant direct va primi un tricou oficial al evenimentului si va avea posibilitatea sa participe la toate activitatile programate. Participantii indirecti pot participa in calitate de spectatori sau sustinatori GRATUIT la toate activitatile derulate.

Festivalul JOGO DA VIDA # 9 este un eveniment dedicat bucuriei si prieteniei, la are toti doritorii pot participa in calitate de spectatori, admiratori sau participanti directi.
Va asteptam cu drag!

Contact
+4 0740 94 70 88
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.capoeiraromania.com
facebook: Grupul Capoeira Brasil Romania

Din aceeasi categorie

Micul Prânz #11 Prietenii lui Jamie 30 iulie 2017 CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Workshop-uri gratuite de nutritie 29 iulie, 5 august 2017 CUIB

Turneu tenis de masa cu scop caritabil Rotacup 29 iulie 2017 Sala Polivalenta

Concursul ciclism "Pe Roți Verzi" 30 iulie 2017 Padurea Barnova

Rave on the Rooftop cu ANNA, Mirror States, Cosmin Horatiu, Back on Wax 21 iulie 2017 Pala

Curs academic de vară “Start-up your future” - BEST Iasi 10 - 21 iulie 2017

Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares