iasi365-var4

 

Conferințele BiblioZen: „Secretele unui conflict reușit” pe 22 ianuarie la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”

Conferințele BiblioZen: „Secretele unui conflict reușit”

22 ianuarie Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” 12:00

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” (OMNOCON) invită publicul duminică, 22 ianuarie 2017, începând cu orele 12.00, la Sala  de lectură, la workshop-ul „Secretele unui conflict reușit”, susținut de Gabriela Tașcă, formator și consilier pentru dezvoltare personală.
Conflictul este o parte naturală și face parte din evoluția noastră personală și relațională. De ce? Pentru că suntem fiinţe umane, cu dorinţe, idei, atitudini, nevoi, sentimente, comportamente, temperamente şi scopuri proprii; iar când acestea diferă, apare conflictul. De cele mai multe ori are la baza lupta pentru putere sau nevoia de a-l domina pe celălalt.

 

 

Conflictele în sine nu sunt o problemă, ci reacţiile noastre faţă de ele. În multe cazuri, cuplurile nu abordează deschis conflictele, pentru că nu i-a învăţat nimeni cum să o facă şi, ca rezultat, conflictele sunt îngropate şi pot ieşi la iveală mai târziu, împiedicând dezvoltarea normală a relaţiei.

De ce să vorbim despre conflict? Fiindcă este o parte inevitabilă a vieții. Apare peste tot, creează relații noi, pe unele le modifică – le face să înceteze sau, dimpotrivă, le întărește. Cu toții ne simțim în alt mod după ce trecem printr-un conflict, ceva se zguduie în noi și apoi relația se reașează, în alt mod. Cum să îi facem față? Ce strategii de soluționare a situațiilor conflictuale putem aplica? Vom afla răspuns la toate aceste întrebări la întâlnirea din 22 ianuarie.

Având peste 26 de ani de activitate în domeniul financiar-bancar, 17 ani de vânzări și 9 ani de training, Gabriela Tașcă a devenit pasionată de domeniul relațiilor interumane. Pentru că de-a lungul timpului a observat că un subiect acaparează din ce în ce mai des interesul oamenilor, s-a gândit să ne propună să discutăm relaxat despre… conflict.

secretele unui conflict reusit

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului, vă rugăm să vă înscrieți completând formularul online disponibil la adresa http://evolutieintegrativa.ro/secretele-unui-conflict- reusit/.

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene, se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor
spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri periodice în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în
noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vicepreşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

Vă aşteptăm duminică, 22 ianuarie 2017, de la orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Din aceeasi categorie

Lansare volum omagial Stelian Dumistracel 19 august 2017 Carturesti Palas Mall 17:00

Micul Prânz #11 Prietenii lui Jamie 30 iulie 2017 CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Workshop-uri gratuite de nutritie 29 iulie, 5 august 2017 CUIB

Turneu tenis de masa cu scop caritabil Rotacup 29 iulie 2017 Sala Polivalenta

Concursul ciclism "Pe Roți Verzi" 30 iulie 2017 Padurea Barnova

Rave on the Rooftop cu ANNA, Mirror States, Cosmin Horatiu, Back on Wax 21 iulie 2017 Pala

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares