iasi365-var4

 

International Tattoo Fest 17 - 19 martie Grand Hotel Traian

International Tattoo Fest

17 - 19 martie Grand Hotel Traian, Sala Eminescu

 

Mai e putin timp pana la deschiderea conventiei internationale de tatuaje, TattooFest Iasi, editia a 8-a. Asa arata counter-ul de pe site, dar organizatorii stiu exact unde se afla la momentul actual.

Pregatirile sunt la final, iar standurile ocupate de artisti sunt din nou pline pana la refuz. Si tot atat mai au cei care nu s-au decis inca asupra carui tatuaj sa se opreasca, dar stiu sigur ca vor sa se tatueze.

 

 

Pentru ei si pentru toti cei care sunt deja pregatiti, vor fi adusi la Iasi, dupa obicei, 50 de tatuatori de seama, cu un portofoliu stufos, impresionant, specializati in diverse categorii de tatuaje, la care, pentru siguranta voastra, va puteti deja planifica sa va tatuati in perioada conventiei, adica intre 17-19 martie, in aceeasi locatie de anul trecut, Grand Hotel Traian, Sala Eminescu.

Dupa cum stiti, artistii tatuatori strabat Europa, sau doar Romania, pentru a putea participa la TattooFest Iasi, unde intra in competitia pentru marele premiu, Best of Show, dar nu in ultimul rand, pentru restul de 28 de premii zilnice, intre care amintim Best of Color, Best of Black & Grey, Best of Crazy, Best of Large, Best of Small, Best Out of Convention s.a.

international tattoo fest Iasi 2017

Lista intreaga a premiilor si ziua in care se acorda, precum si alte detalii pretioase despre conventia de anul acesta, le gasiti pe www.tattoofestiasi.ro.

Amintim ca premiile TattooFest Iasi, pe langa trofeele acordate, vin insotite de produse oferite de catre sponsorul oficial al conventiei si participant fidel de 4 ani incoace, the one and only, Tatuat.ro caruia ii multumim.

Din aceeasi categorie

Târgul naţional de ceramică „Cucuteni 5000” 23-25 iunie 2017 Parcul Copou

Sarbatoarea Muzicii - Fete de la Muzique pe 21 iunie in Parcul Palas

Festivalul internațional de film de foarte scurt metraj Très courts 9-10 iunie 2017 Parcul

Spectacol coregrafic - ”Lasă-mă să … Om” 2 iunie 2017 Teatru Fix

Programul Teatrului National Iasi - luna iunie 2017

Spectacol extraordinar Fuego - "Testament" 27 mai 2017 Sala Mare de Spectacole „Radu Beli

Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares