International Tattoo Fest 17 - 19 martie Grand Hotel Traian

International Tattoo Fest

17 - 19 martie Grand Hotel Traian, Sala Eminescu

 

Mai e putin timp pana la deschiderea conventiei internationale de tatuaje, TattooFest Iasi, editia a 8-a. Asa arata counter-ul de pe site, dar organizatorii stiu exact unde se afla la momentul actual.

Pregatirile sunt la final, iar standurile ocupate de artisti sunt din nou pline pana la refuz. Si tot atat mai au cei care nu s-au decis inca asupra carui tatuaj sa se opreasca, dar stiu sigur ca vor sa se tatueze.

 

 

Pentru ei si pentru toti cei care sunt deja pregatiti, vor fi adusi la Iasi, dupa obicei, 50 de tatuatori de seama, cu un portofoliu stufos, impresionant, specializati in diverse categorii de tatuaje, la care, pentru siguranta voastra, va puteti deja planifica sa va tatuati in perioada conventiei, adica intre 17-19 martie, in aceeasi locatie de anul trecut, Grand Hotel Traian, Sala Eminescu.

Dupa cum stiti, artistii tatuatori strabat Europa, sau doar Romania, pentru a putea participa la TattooFest Iasi, unde intra in competitia pentru marele premiu, Best of Show, dar nu in ultimul rand, pentru restul de 28 de premii zilnice, intre care amintim Best of Color, Best of Black & Grey, Best of Crazy, Best of Large, Best of Small, Best Out of Convention s.a.

international tattoo fest Iasi 2017

Lista intreaga a premiilor si ziua in care se acorda, precum si alte detalii pretioase despre conventia de anul acesta, le gasiti pe www.tattoofestiasi.ro.

Amintim ca premiile TattooFest Iasi, pe langa trofeele acordate, vin insotite de produse oferite de catre sponsorul oficial al conventiei si participant fidel de 4 ani incoace, the one and only, Tatuat.ro caruia ii multumim.

Din aceeasi categorie

”Art and Marketing. It’s a match!” PR Tea de Iași 18 mai Carturesti Palas Mall

Vizionare film Rogue One: O poveste Star Wars 4 mai Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”

Expo & Burn 2017 29 - 30 aprilie Aeroportul International Iasi

Ziua Internationala a dansului 29 aprilie Parcul din Complexul Palas

Concurs de Epigrame dedicat Zilei Europei Biblioteca Judeteana Iasi

Campanie Donare de Sânge 26 aprilie Palas Cladirea UBC3, etaj 5 orele 09:00-15:00

Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.