iasi365-var4

 

60 MINUTES OUT OF 8640

19 martie Underground Pub 19:00

 

Haideți să testăm limitele timpului într-un spectacol performance de improvizație, dezvoltat de Andreea David împreună cu actorii: Alexandra Cantemir, Maria Elena Câmpean, Genovel Alexa și Lucian Valacu.

“60 MINUTES OUT OF 8640” este un spectacol spontan, mereu surprinzător, în care performerii, prin tehnica improvizației, chestionează condiționarea socială asupra percepției personale a timpului, în cadrul unei micro-societăți temporar formate.

 

 

Trăim într-o societate agitată și în orele fiecărei zile ticsim o mulțime de acțiuni. Apoi, ne plângem că nu mai avem timp. Cine sau ce ne consumă acest timp și de ce? Avem un timp al nostru, un timp personal? Cum intrăm în timpul nostru individual și cât ne ia să ne adaptăm la el? Există vreo legătură între timpul personal al fiecăruia și timpul impus de alții? Atunci, cum se poate ieşi din blocajul dat de rutina timpului celorlalți?

Cei patru performeri construiesc în timp real dramaturgia celor 60 de minute ale spectacolului, în care timpul individual al fiecăruia se infiltrează, contaminează și condiționează timpul comun al celorlalți. Astfel, acțiunea fiecărui performer devine material de lucru și sursă de inspirație care influențează acțiunile celorlalți, iar fiecare decizie spontană determină condițiile în care următoarele decizii se vor naște. Dar ce se întâmplă dacă scurt-circuităm logica desfășurării acțiunii, iar momentul de întrerupere devine un punct zero de la care totul se reconfigurează?

60-minutes-underground pub 2017

ANDREEA DAVID este performer și arhitect, cu formare în dans contemporan la Centrul Naţional al Dansului din București. În 2012 studiază la Viena, în cadrul bursei DanceWEBB și în 2013 la e.x.e.r.e.c.e. CCN Montpellier. Participă în festivaluri ca Impuls Tanz Vienna, Explore Dance Festiva lși Temps d’Images Cluj. În 2015, iniţiază la Centrul Național al Dansului din București, Laboratorul de Practici Comune, un cadru de lucru și experiment în grup, care susţine împărtășirea, dezvoltarea și explorarea practicilor coregrafice și performative. A colaborat și colaborează cu Adriana Gheorghe, Alina Popa, Florin Flueraș, Ingrid Berger Myhre (NO), Doris Uhlich (AT), Thomas Steyaert (BE), Mădălina Dan și Mihaela Dancs, pentru piesele sau proiectele Duet, STAFF, scores #21 methods of elimination, BlackHyperBox, Coregrafie de grup și More than Naked. “60 MINUTES OUT OF 8640” este produs de FaPt – Fabrica de Artă și Producție Teatrală în cadrul proiectului “UnderAct – Program de Rezidențe Artistice”, finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul Anual de Finanțare Nerambursabilă, destinat proiectelor culturale propuse de organizațiile neguvernamentale din municipiul Iași.

Intrarea libera

Din aceeasi categorie

Târgul naţional de ceramică „Cucuteni 5000” 23-25 iunie 2017 Parcul Copou

Sarbatoarea Muzicii - Fete de la Muzique pe 21 iunie in Parcul Palas

Festivalul internațional de film de foarte scurt metraj Très courts 9-10 iunie 2017 Parcul

Spectacol coregrafic - ”Lasă-mă să … Om” 2 iunie 2017 Teatru Fix

Programul Teatrului National Iasi - luna iunie 2017

Spectacol extraordinar Fuego - "Testament" 27 mai 2017 Sala Mare de Spectacole „Radu Beli

Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares