”Art and Marketing. It’s a match!” PR Tea de Iași 18 mai Carturesti Palas Mall

 ”Art and Marketing. It’s a match!” PR Tea de Iași editia a XVII-a

18 mai Libraria Carturesti Palas Mall

 

PR Tea de Iași surprinde arta în domeniul marketingului
PRIME Iași organizează în această primăvară proiectul bianual PR Tea de Iași, care a ajuns la ediția cu numărul XVII. Acest proiect presupune o întâlnire informală între studenți și un specialist din domeniul Publicității și Relațiilor Publice, într-un ambient plăcut și prietenos, la care se adaugă un ceai.

 

 

Tema acestei ediții este ”Art and Marketing. It’s a match!”. Aceasta surprinde latura artistică a marketingului, încercând să valorifice atuurile produsului spre atragerea clienților. Din îmbinarea celor două domenii, în aparență total diferite, rezultă o abordare unică care vizează identificarea nevoilor clienților și crearea unor noi metode de promovare și vânzare a bunurilor și serviciilor. Prin această temă, ne dorim ca studenții să înțeleagă importanța vizualului în construcția unui brand, de la logo până la campaniile de promovare care trezesc interesul, fidelizează consumatorii și atrag noi clienți.

conferinta PR TEA 2017

Invitatul nostru, care se autodescrie ca un melanj de superputeri- design și fotografie, este Silviana TOADER. Fiind deja o personalitate în domeniul marketingului, aceasta jonglează și cu fotografia, reușind să le îmbine armonios în crearea unor logo-uri foarte cunoscute din București, precum cele de la Eventur și 321SPORT. Cu o experiență de aproximativ 7 ani ca Art Director își însușește cu succes funcția din prezent de la Conversion.
Acum că v-am atras atenția, nu rămâne decât să vă înscrieți pentru a participa. Formularul poate fi găsit pe pagina de Facebook PR Tea de Iași, unde va fi afișată și ora evenimentului. Vă așteptăm joi, 18 mai, la Cărturești Palas Mall, pentru a cunoaște împreună mai multe despre Art and Marketing, în timp ce vom savura împreună „un ceai cu aromă de PR”.

Persoană de contact:
Claudia – Andreea CĂLIN
Pagina Facebook: PR Tea de Iași
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    
Telefon:     0746 889 551

Din aceeasi categorie

Spectacol extraordinar Fuego - "Testament" 27 mai 2017 Sala Mare de Spectacole „Radu Beli

Spectacol copii - Mica sirena 27 mai 2017 Sala Mare Ateneul Iasi

Vizionare film Rogue One: O poveste Star Wars 4 mai Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”

Expo & Burn 2017 29 - 30 aprilie Aeroportul International Iasi

Ziua Internationala a dansului 29 aprilie Parcul din Complexul Palas

Concurs de Epigrame dedicat Zilei Europei Biblioteca Judeteana Iasi

Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.