Spectacol de teatru “Romeo şi Julieta… making of”

12 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" 19:00

 

„Spectacolul “Romeo şi Julieta… making of”, după comedia “Lada” de Ion Sava, propune o perspectivă contrastantă între superficialitatea, comoditatea şi ipocrizia unei realități de o actualitate (arhi)cunoscută şi profunzimea, sensibilitatea şi firescul iubirii prezente în fiecare din noi, dar pe care, din nebăgare de seamă sau… din grabă, le-am (cam) uitat. Un joc al aducerii aminte că fiecare dintre noi, cândva, a trăit povestea mirifică a iubirii celor doi, Romeo şi Julieta!” (Alexandru Radu Petrescu, regizor)

În rolurile principale îi regăsim pe actorii Ateneului, Erica Moldovan și Vlad Baba, cei care formează un cuplu cu multă priză la public, având experiența emisiunii „Deschis la distracție”, pe care o moderează împreună de aproape doi ani.

Distribuția: Erica Moldovan, Vlad Baba, Andrei Ciobanu, Cezara Fantu,Ana Hegyi, Codrin Dănilă, Ana Boatcă, Matei Pascariu, Daniel Onoae, Dumitru Florescu.
Scenografia: Cătălin Târziu

Teatru Romeo Julieta making off noiembrie 2017

Spectacolul “Romeo şi Julieta… making of” va avea loc duminică 12 noiembrie 2017, ora 19, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului.
Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.30 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!