iasi 365 2018 logo 4

 

 

Biblioteca de Prim Ajutor

16 noiembrie 2017 Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” „Ion Creangă”

 

Activitățile proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor”, inițiat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași, continuă în această săptămână cu o nouă sesiune de informare privind metodele de prevenție în cazul unor dezastre, dar și măsurile care se impun în acordarea primului ajutor joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, Nr. 34).

biblioteca de prim ajutor 16 noiembrie 2017

La această sesiune vor participa elevii claselor a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” Iași, care vor învăța să înțeleagă vulnerabilitățile în cazul unui dezastru, individual sau colectiv, și care sunt pașii de contracarare a efectelor lui. De asemenea, vor învăța principalele manevre de resuscitare și de acordare a primului ajutor în cazul unor accidente, care pot avea loc în timpul desfășurării activităților zilnice, fie acasă, fie în locuri publice și nu în ultimul rând ce informații trebuie oferite atunci când se apelează dispeceratul de urgență 112.

La finalul fiecărei sesiuni, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale în cazul celor mai frecvente potențiale accidente.
„Biblioteca de Prim Ajutor” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se desfășoară  în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life pe parcursul anului școlar 2017-2018, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34) și se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din instituțiile de învățământ preuniversitar din municipiul Iași.

Din aceeasi categorie

Stand-up Comedy Povestile lui Mocanu 14 decembrie 2017 Club Tribo

Crăciun Cu Zâmbete - Ediţia a XV-a 19 decembrie 2017

Festivalul Internațional de Teatru “Aurel Luca” 5-9 decembrie 2017 Casa de Cultură a Stude

Gala Campionilor FRAS 9 decembrie 2017 Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri

PR Tea de Iași - ”Start-up your business!” 7 decembrie 2017, Cărturești Palas Mall

Festivalul Teodorenii - editia IV 7-9 decembrie 2017 Biblioteca Judeteana Gh Asachi Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

oferte revelion 2018 in Iasi