ONLINED – Şcoală de Marketing Digital

ONLINED – Şcoală de Marketing Digital

ONLINED revine anul acesta cu o nouă ediţie, într-un format nou : Scoală de Marketing Digital. Proiectul se adresează studenţilor pasionaţi de mediul online din toată ţara şi se desfăşoară în Bucureşti în perioada 27 aprilie – 11 mai. Cei 20 de studenţi selectaţi vor participa pe parcursul celor două săptămâni la traininguri şi workshopuri predate de specialişti în domeniu, ce vor aborda teme orientate spre Inbound Marketing.

ONLINED este o şcoală gratuită de marketing digital, dedicată studenţilor pasionaţi de online şi marketing din toată ţara. Proiectul va avea anul acesta speakeri ca: Iulian Padurariu, Chinezu, Andrei Georgescu, ce vor aborda teme precum: Marketing Strategic, Gamification, PR în Online, Social Media, E-mail Marketing, Content Marketing, SEO, Storytelling, Online Research Tools.

onlined

Proiectul însumează trei etape: şcoala, perioada de mentoring şi internshipuri şi comunitatea. În prima parte, pe parcursul celor două săptămâni, cei douăzeci de studenţi selectaţi în urma interviurilor vor participa împreună la traininguri si workshopuri şi vor aplica cele învăţate prin rezolvarea unui brief pentru companiile partenere.

Pentru ca procesul de învăţare să nu se limiteze doar la cele două săptămâni, cea de-a doua etapă presupune o perioadă de şase luni de mentoring şi internshipuri. În cadrul acestui proces, participanţii vor avea ocazia să intre într-o relaţie de mentorat cu speakerii ce acceptă să rămână în proiect, iar cei mai buni vor fi selectaţi pentru internshipuri în companiile partenere.

Elementul de continuitate este prezent şi în cea de-a treia etapă ce presupune intrarea în comunitatea ONLINED. Aceasta a fost formată în ediţia anterioară şi este bazată pe sharing de informaţii şi discuţii despre ultimele noutăţi din domeniu alături de foştii participanţi, mentorii, partenerii si membrii echipei proiectului.

ONLINED este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparţine organizaţiei Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizaţie non-gurvernamentală formată din studenţi, înfiinţată în anul 1998 în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. În cadrul celor patru comunităţi: Leadership Development, International Affaires, Business Club şi Econosofia, membrii organizeaza proiecte pentru studenţi, exersându-şi astfel abilităţile şi pregătindu-se pentru cariere din diferite domenii : marketing, Public Relations, Human Resources, Finante, Fundraising, Online.

Persoana de contact :
Lavinia Maria Mehedinţu
Telefon : +40725661078, E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!