iasi 365 2018 logo 4

 

Puss in Boots (Motanul incaltat)

Puss in Boots (Motanul incaltat)

motanul-incaltat

Gen: Animatie , Aventuri, Comedie
Regia: Barry Cook, Sarah Smith

 In rolurile principale: James McAvoy, Jim Broadbent, Hugh Laurie, Imelda Staunton

Motanul incaltat, este un film animat pe calculator, care a fost lansat de DreamWorks Animation, regizat de Chris Miller (care a regizat Shrek the Third în 2007), produs executiv de Guillermo del Toro (Splice, Blade II, Pan's Labyrinth), în rolurile principale cu Antonio Banderas si Salma Hayek, scris de Tom Wheeler. A fost lansat în cinematografe pe 4 noiembrie 2011 în 3D si IMAX3D.[1]

Filmul se bazează si urmează personajul Motanul Încălțat din Shrek si aventurile sale înainte de prima sa aparitie în Shrek 2 din 2004.
Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez si proscris, Motanul Încăltat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneste în aventură alături de Pisi-Lăbuțe Pufoase (Salma Hayek) si Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-si salva orasul. Dar misiunea lui e îngreunată de fiorosii nelegiuti Jack si Jill (Billy Bob Thornton si Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor nostri. Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, si, bineînteles a Botinelor!

 

Din aceeasi categorie

Programul cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

Un betiv povesteste altui betiv:
- Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca cineva ma calca pe mana...

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares