iasi365-var4

 

Hitman's Bodyguard: Care pe care (2017) - prezentare si trailer

Gen: Acţiune, Comedie
Regia: Patrick Hughes

In rolurile principale: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson

Hitman’s Bodyguard, este un film cu o acțiune antrenantă care urmăreşte peripețiile a două persoane care trebuie să rămână teferi, și să ajungă până la o anumită oră la tribunal pentru a depune mărturie intr-un proces intentat unui criminal internațional. Una dintre cele două personaje (interpretată de Ryan Reynolds) este un fost agent de protecție, o persoană versată și care iși cunoaște bine meseria, insă care, din cauza unui ghinion, a fost dat afară din serviciu.

the Hitman Bodyguard poster 2017

El va trebui să se ocupe de protecția unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au mai avut șansa sa se intâlneasca in trecut, insă din poziții antagoniste, făcându-si probleme reciproc. In rolul asasinului profesionist il intalnim pe Samuel L. Jackson. 

Cei care sunt fani ai urmăririlor de mașini vor fi plăcut surprinşi, acestea fiind de calitate. Un plus pentru scenele cu maşini este faptul că acestea se petrec pe străzile pitorești ale Europei, și nu lipsește niciun ingredient - mașini puternice, mașini obișnuite, răsturnări, explozii.

Programul cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

- Cand am fost la vanatoare in Africa, am intalnit un leu. Am pus pusca la ochi si am tras, dar nu l-am nimerit. Am tras in continuare pana am ramas fara munitie. Atunci am luat-o la fuga. Leul dupa mine. Am avut mare noroc ca leul a alunecat si am reusit sa scap.
- Eu, in locul tau, as fi facut pe mine.
- Dar pe ce crezi ca a alunecat leul?

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares