In Time (2011)

In Time (In timp) - 2011

In time 2011

 

Gen: SF, Thriller, Crima
Regia: Andrew Niccol
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Justin Timberlake

Un film SF care se petrece intr-un viitor in care banii nu mai exista iar acestia au fost inlocuiti cu timp. Astfel imbatrinirea oamenilor se opreste la 25 de ani iar dupa aceasta varsta totul se plateste in timp. Astfel poti trai mult si bine daca ai timp in cont sau poti muri imediat ce timpul ti se termina. Contabilizarea timpului se face cu un ceas care este incorporat in corpul omenesc inca de la nastere.

Eroul principal al filmului de pe o zi pe alte pana cand norocul da peste el si face rost de o multime de ani care ii permit sa aiba acces la lumea celor bogati si unde se combina cu o frumusete plictisita de viata ei. Insa nimeni nu il crede cand el povesteste cum a facut rost de timpul pe care il detine. iar de aici lucrurile se precipita.

Filmul este unul antrenant si care ne prezinta un viitor sub o alta forma decat ne putem imagina acum.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!