iasi365-var4

 

Raliul Iasului Cotnari 2015 in perioada 10-12 septembrie

Una din competitiile sportive cu motor asteptate in fiecare an de ieseni este Raliul Iaşului Cotnari. Anul acesta Raliul Iaşului Cotnari are cel mai mare coeficient din campionatul naţional, 1.2, cele mai bune probe pe macadam  precum şi invitaţi de marcă, unul dintre aceştia fiind Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Cei mai importanţi piloti din campionatul intern vor lua startul la a VII-a etapă a campionatului naţional. Și-au anunțat prezenţa și echipaje din afara țării, astfel încât întrecerea va avea toate ingredientele pentru a repeta succesul de anul trecut, când Raliul Iaşului Cotnari a fost declarat cel mai bine organizat raliu din România.

harta superspeciala2015
sursa foto http://raliul-iasului.ro

Una din cele mai asteptate probe este proba SuperSpecială – Cotnari Rally Show, cea care a adunat in celelalte editii mii de spectatori la Râpa Galbenă. În 2015, proba se extinde prin pasajul Mihai Eminescu până pe Bulevardul Independenţei, ceea ce o face unică în România. Este programată joi, 10 septembrie, iar primul echipaj va lua startul la ora 18.35. În premieră pentru competiţiile automobilistice din ţara noastră, prezentarea oficială a participanţilor va avea loc înaintea startului la SuperSpecială, pe rampa amplasată în faţa tribunei VIP. Vineri şi sâmbătă sunt programate celelalte 8 probe speciale ale Raliului Iaşului Cotnari pe traseele din judeţ.

 

Sambătă, la ora 16 va avea loc sosirea festivă în fata Primăriei Iași urmând ca  festivitatea de premiere, să fie organizată la Palas, în seara aceleiaşi zile.
Accesul spectatorilor pe probele speciale şi la SuperSpeciala Cotnari Rally Show este gratuit.

Din aceeasi categorie

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares