iasi 365 2018 logo 4

 

 

Teatru pentru copii  ‘Păcală şi Tândală’

2 decembrie 2017, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, ora 11:00

 

„Lume, lume, v-aşteptăm cu mic cu mare la poveşti cu Păcală şi Tândală, năzdravanii din născare. I-acaşa la Ateneu veţi lua parte la cele mai isteţe isprăvi cu cei doi eroi populari.
Haideţi pe 2 decembrie 2017, de la ora 11.00 la spectacolul ‘Păcală şi Tândală’ cu Andrei Ciobanu şi Ionuţ Gânju.
Şi-am încalecat pe-un leu şi v-aştept la Ateneu.’ Andrei Ciobanu, regizor

teatru copii pacala si tandala 2 decembrie 2017

Andrei Ciobanu este un tânăr actor născut la Iaşi în 1983. A absolvit Universitatea de Arte ‘George Enescu’ din Iaşi la secţia actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar în prezent este doctorand la aceeaşi universitate. A fost actor trei ani la Teatrul din Bârlad şi colaborează de mulţi ani cu Teatrul Luceafarul, iar din anul 2016 este actor în trupa de teatru a Ateneului din Iaşi. În acest an a regizat spectacolul de teatru ‘Un tramvai numit Dorinţă’ pe scena sălii mari ‘Radu Beligan’, spectacol ce s-a bucurat de recenzii foarte bune.

Ionuţ Gânju este actor al teatrului Luceafărul, a urmat cursurile Academiei de Arte ‘George Enescu’ Iasi – sectia artă dramatică la clasa profesorilor Dionisie Vitcu, Petru Ciubotaru, Gheorghe Marinca. A avut roluri atât de film (1995 – rol secundar în filmul ‘Prea târziu’, regizor Lucian Pintilie – nominalizat la Cannes, în 1996 la categoria Palme d’or; în 1997 – rol ‘regizor’ in miniseria ‘Tridentul’, regizor Geo Costiniu; în 2011 – rol principal in film documentar ‘Varstele pasiunii’, regizor Adrian Buliga) cât şi de teatru în cadrul Teatrului Naţional ‘Vasile Alecsandri’ Iaşi, Teatrului ‘V.I. Popa’ din Bârlad, Teatrului ‘BON TON’ Iaşi, Teatrului ‘Luceafărul’ Iaşi şi Ateneului ieşean.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Din aceeasi categorie

Deschiderea Pietei de Craciun 6 decembrie 2017 Ateneul din Iasi

Concert de Craciun - Corala Cantores Amicitiae, 19 decembrie 2017, Ateneul Iasi

Spectacol pentru copii „Dumbrava Basmelor Muzicale” 6 decembrie 2017 Ateneul din Iasi

Petrecere pentru copii de Mos Nicolae 5 decembrie 2017 Iulius Mall

Teatru „Măturător de praf de stele” 25 noiembrie 2017, Sala Mare de Spectacole a Ateneului

Spectacol copii “Calatorie in lumea desenelor” 19 noiembrie 2017 Ateneul Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares