Ateliere de teatru "Limbajul non-verbal al micilor actori" 27 februarie Moldova Mall spatiul Tuffli

Ateliere de teatru "Limbajul non-verbal al micilor actori"

27 februarie Moldova Mall spatiul Tuffli 18:30

Atelier sustinut de Pupetts Art Time
Atelierul de teatru le dă șansa copiilor să construiască o lume nouă, o lume a libertății și bucuriei, o lume în care un lucru aparent banal poate deveni un spectacol înnebunitor.
Prin acest curs copiii nu devin actori profesioniști, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă și nu în ultimul rând învață să comunice.

atelier-de-teatru-27-februarie

Stimulându-le imaginația și ...creativitatea, teatrul îi invață pe copii să se cunoască și să se accepte așa cum sunt, îi ajută să depășească complexe de inferioritate și dificultăți de dicție.

Nu există copii timizi sau copii foarte activi, există doar membri ai unei echipe care funcționează după reguli stabilite de ei în mod democratic și după un principiu nescris, dar știut de toţi: o bună colaborare în grup. Niciunul nu poate greși. Fiecăruia îi este respectată personalitatea și fiecare înțelege că este diferit. Nu există inhibiții, iar toleranța este învățată cu fiecare gest sau joc.
Cum ne organizam:
* ne vedem joi, ora 18.30 la Moldova Mall
• Fiecare sedinta va avea o durata de 1h-1h30min
• Participarea: 25ron/ sedinta.
• Ne anuntam participarea la 0740574524 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizand numele si varsta copilului.
atelierul are loc daca se inscriu un numar minim de 6 copii.
locuri limitate!!!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!