Ateliere de vara copii - limba engleza - BritTeen 7 iulie - 28 iulie

Ateliere de vara copii - limba engleza - BritTeen

7 iulie - 28 iulie British Council

 

Clubul BritTeen este un program de educatie non-formala pentru copii ce urmareste sa dezvolte abilitatile si pasiunile participantilor prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiaza de oportunitatea de a acumula cunostinte si abilitati din domenii precum creativitatea, cultura generala sau dezvoltarea personala, precum si de a-si exersa si imbunatati competentele sociale si de conversatie in limba engleza.

Modulul de vara se desfasoara in perioada 7 iulie – 28 iulie 2015 si cuprinde 7 intalniri, martea si joia, avand programul in functie de nivelul de varsta:
Prescolari: 13:30 – 14:30 - Atelierul “Aventura in engleza”

Vrei sa incepi explorarea limbii engleze? La clubul BritTeen, limba engleza este practicata prin jocuri, cantece si desene animate. Cu teme variate despre viața de zi cu zi precum: familie si prieteni, casa, scoala si invatare, vom face primii pasi in cunoasterea limbii engleze.

Cursuri limba engleza pentru copii BritTeen

Clasele I-IV: 10:00 – 11:30 - Atelierul “Holiday English”
Flip-flops, ice lollipops, colourful tops, water plops, fun shops…. Asta inseamna sa ne distram in limba engleza! Ne vom instala cortul la sediul British Council Iasi si vom avea o luna de ore interactive care vor umple diminetile copilului tau cu activitati distractive si folositoare.

Clasele V-VIII:  11:45 – 13:15 - Atelierul “Misterele corpului uman”
Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile care ne fac fericiti, de ce stranutam sau ......care este originea tatuajelor?  Lumea este plina de mistere, iar unele sunt foarte aproape de noi: chiar in comportamentul nostru! Sunt mistere ale comportamentului uman pe care oamenii de stiinta nu le pot explica inca. Intalnirile BritTeen din aceasta vara isi propun sa dezbata, la rece, misterele emotiilor, gandurilor si comportamentului uman! Vino alaturi de noi la Clubul BritTeen de vacanta!

Taxa de inscriere este 200 lei sau 180 lei la reinscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toti participantii vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

 
In plus, membrii bibliotecii vor putea sa participe la Reading Challenge, un concurs de lectura pentru copiii intre 7 si 14 ani organizat de British Council Iasi in colaborare cu The Reading Agency din UK. Concurentii Reading Challenge sunt provocati sa citeasca cel putin 6 carti din colectia Mythical Maze pana in luna August. O multime de premii si surprize sunt pregatite pentru cei mai harnici cititori, precum si certificate si medalii pentru toti finalistii!
    
Trainerii care conduc activitatile Clubului BritTeen sunt selectati conform standardelor profesionale ale British Council.

T/F +40 232 316 159 (reception)| Mobile 0724 585175
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!