Turneu badminton din circuitul Balkan Badminton Series 28 - 30 aprilie

Turneu badminton din circuitul Balkan Badminton Series

28 - 30 aprilie Sala Sporturilor

 

In perioada 28 - 30 aprilie 2017 la Sala Sporturilor din Iasi se va desfasura un turneu de badminton din circuitul Balkan Badminton Series

Balkan Badminton Series este un circuit de concursuri în țările din asociația balcanică de badminton, concursuri dedicate jucătorilor de badminton veterani și amatori din toata lumea.

campionat de badminton Iasi 2017

Scopul acestui circuit este promovarea spiritului competițiilor pe toata durata vieții, prieteniilor și bunei înțelegeri între jucătorii maturi de badminton, promovarea culturii și atracțiilor turistice din orașele gazde ale competițiilor.

Vor fi concursuri de dublu bărbați, dublu femei și dublu mixt; de asemenea va fi un concurs individual și un concurs pe echipe, de asemenea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!