Teatru „Dragoste pe... G.P.S.” 5, 12 septembrie Ateneul Tatarasi 19.00

Teatru „Dragoste pe... G.P.S.”

5, 12 septembrie Ateneul Tatarasi 19.00

 

Ateneul Tătărași invită publicul pe 5 și pe 12 septembrie 2015, de la ora 19.00, la comedia „Dragoste pe... G.P.S.”, regie Andrei CIOBANU. „Dragoste pe GPS” face parte din Trilogia Dragostei alături de SuperExtraMega comedia „Căsătorie în...2” și „1=1=3”. Distribuție: Ana Hegyi, Andrei Ciobanu, Eduard Onu

 teatru pe GPS 2015

Reprezentația durează o oră și se va desfășura în sala mică de spectacole.
„Primul spectacol a fost creat special pentru spații de teatru neconventional și a avut succes, poate chiar mai mult decât mă așteptam. Frosinel și Petronela chiar au avut succes, pentru că au fost pe gustul oamenilor; toți se regăsesc în cei doi, chiar dacă nu o recunosc, toți au probleme de cuplu. Al doilea spectacol a venit simplu, toată lumea spunea că ar vrea să îi mai vadă pe cei doi. Și așa, am făcut partea a II-a. Acum urmează, în sfârșit, partea a III-a în care Frosinel și Petronela fac ce au făcut și până acum: își continuă viața în 2, plină de peripeții, la o altă etapă: acțiunea se petrece după 20 de ani de la finalul părții a II-a. Și cum vremurile s-au schimbat, ei au acum de înfruntat nu doar problemele specifice de cuplu, ci și dificultățle care vin în același timp cu viața modernă. În plus, copilul lor a crescut, e major, și acesta reprezintă o dificultate în plus. Surprizele nu vor lipsi însă, nici acum. E pentru prima dată când lângă Frosinel și Petronela va apărea un al treilea personaj în carne și oase.”, Andrei Ciobanu, regizor.

Preț bilet: 15 lei/ 10 lei – elevi, studenți, pensionari, șomeri.
Biletele pot fi achiziționate de la casierie. Program:  L-V  09.00- 16.00  și cu o oră înainte de eveniment.

Rezervări la telefon 0232 261 846/ 0751 127 741

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!