iasi365-var4

 

Teatru - „Peronul Vieții”

10 decembrie Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”  Ateneul Iași

 

„În laboratorul de creație al clubului de teatru al Ateneului, mergând pe itinerarul propus de M. Vișniec din volumul de antologie de teatru scurt "Omul din cerc", ne-am imaginat un parcurs al adolescentului pe drumul inițierii și al decelării fenomenologiei socio-contemporane.
Aventura cunoașterii (cum o numim noi) s-a dovedit deosebit de interesantă și provocatoare în introspecție a fiecăruia dintre noi și sperăm să rezonăm prin "catharsis" și în inimile spectatorilor noștri. Este un punct de vedere la care ne invită așadar autorul, dar și protagoniștii spectacolului.

Este genul de laborator "open", dacă-mi este îngăduit să îl numesc așa, în care am încercat să decriptăm dintre zidurile care opturează orizontul, valori, sentimente și emoții fără de care omul riscă să rămână izolat. Soluțiile problematicii se vor găsi în concluziile la care vor ajunge spectatorii. Este o provocare, așadar, la meditație.
Protagoniștii - elevi de liceu, dar și adulți - care frecventează cursurile clubului de teatru, formează trupa "Thalienii" și vă așteaptă cu mare drag la o întâlnire pe "Peronul vieții".„ profesor coordonator Doina Iarcuczewicz, actriță Teatrul Luceafărul

Coordonator și realizator - Doina Iarcuczewicz, actriță Teatrul Luceafărul
Distributia în ordinea intrării în scenă: Giovani Nițulescu, Luca Știrbu, Mara Crăcăleanu, Elena Bendescu, Ana Maria Dieac, Teodora Nicola Zaharia, Matei Farmatu, Vlad Ștefancu, Alexandru Iftimie, Dana Chilimingeru, Anca Simionescu, Oana Maria Apetrei, Tina Duceac, Nicu Mocanu, Miruna Hriscu, Tudor Nicorici, Ecaterina Ailenei, Teodora Balanovici

Teatru Peronul vietii Ateneul Tatarasi

Premiera Spectacolului de teatru „Peronul Vieții”, va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2016, ora 12.30 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 8 RON, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Din aceeasi categorie

Spectacol de teatru "Atentie, aterizam!" 16 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole "Radu

Spectacolul de teatru - "Scandal in culise" 18 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole ''Ra

Spectacol de teatru "Mascarada˝ 14 noiembrie 2017 Casa de Cultura a Studenților 19:00

Spectacol de teatru "Revizorul" 20 noiembrie 2017 Sala Mare a Teatrului National

Teatru - “Moartea unui artist” 9 si 10 noiembrie 2017 Teatrul National Iasi

Spectacol de teatru “Romeo şi Julieta… making of” 12 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacol

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares

oferte revelion 2018 in Iasi