Teatru - "Clubul verighetelor" 19, 20 februarie Maideyi

Teatru - "Clubul verighetelor"

19, 20 februarie Maideyi 20:00

 

Maideyi te invita la teatru! in cafenea.

Pe 19 si pe 20 februarie, de la ora 20.00, trei actori din Bucuresti Bogdan Albulescu, Doru Bem si Radu Micu va asteapta la comedia de pahar "Clubul Verighetelor". Spectacolul este dedicat mai ales celor ce poarta verigheta cat si celor ce au de gand sa-si aduca una in viata lor.

Privim barbatul si femeia sau sotul si sotia, intr-o ipostaza comica, distrandu-ne pe cinste de toate replicile, reprosurile si situatiile ridicole ce apar in viata lor si a noastra.

clubul-verighetelor

Grosolan, nestatornic, copilaresc, filosof, mitocan uneori si pe alocuri sensibil, barbatul compune meniul principal in viata femeii. Sensibila, intotdeauna cu noianul de cuvinte in spate, cicalitoare, geloasa, artagoasa si iubitoare, femeia coloreaza sau decoloreaza viata barbatului.

Comedia "Clubul Verighetelor" aduce chipul celor casatoriti cu toate stereotipiile de rigoare din viata noastra de zi cu zi printr-o inlantuire de fragmente, poezii si cantece comice culese din: Ion Pribeagu, Nichita Stanescu , Pablo Neruda, Doru Bem, Emil Brumaru,Toparceanu, Ion Luca Caragiale, Constantin Paraian, Arthur Rimbaud si altii.

Va asteapta o seara relaxanta la lumina lumanarii in tonurile chitarei si ale versurilor pline de haz!

Intrare: 13 lei (10 lei pentru elevi si studenti)
Rezervari: 0749-382.554, 0332-440.521, 0232-453.138

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!