Septembrie 26, 2023

Emiterea avizului de principiu de către SALUBRIS S.A. pentru constructii

Daca aveti de gand sa va construiti un imobil de orice natura va trebui sa va adresati celor de la Salubris Iasi, pentru emiterea avizului de principiu. Salubris are urmatoarele date de contact:

Adresa: Șoseaua Națională nr. 43, cod 700237, Iași – ROMÂNIA
Telefon: centrala: 0232/276244, dispecerat: 0232/270223,
Telefon verde: 0800-410610
Fax: 0232/266463

 

Emiterea avizului de principiu de către SALUBRIS S.A. se eliberează de către Salubris S.A. în baza Certificatului de Urbanism emis de Primăria Municipiului Iaşi.
Taxa pentru eliberarea avizului poate fi achitată la casieriile unității sau prin intermediul instituțiilor bancare partenere.
Documentația necesară trebuie să conțină:
 –  cererea tip completată – o regăsiți atașată în format electronic sau pe suport de hârtie la registratura unităţii;
 –  Copie după Certificatul de Urbanism,
 –  Copie după chitanţa cu care s-a achitat taxa pentru emiterea avizului.
Eliberarea acestuia se face în urma verificării existenţei contractului de salubritate (dacă este cazul) și a sumelor restante, fiind necesar ca solicitantul să le achite înaintea depunerii documentaţiei.

De asemenea la cei de la Salubris se mai poate cere si:

Colectarea, transportul si depozitarea deşeurilor inerte (rezultate din constructii etc)

Accesand linkul de mai sus aflati de ce anume aveti nevoie in cazul in care doriti sa scapati de deseurile care v-au ramas dupa ce ati terminat de construit un imobil.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

0
Shares