Expozitia colectiva de fotografie - Iluzii si aluzii 11 - 30 mai Galeria de Artă "Labirint"

Expozitia colectiva de fotografie - Iluzii si aluzii

11 - 30 mai Galeria de Artă "Labirint"

 

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi si Clubul Fotografilor Iași va invita la expozitia colectiva de fotografie Iluzii si aluzii, la Galeria de Artă "Labirint"

Participanţi:
Ioan Apetrei, Nicu Apostu, Claudiu Bîrliba, Cristina Boengiu, Melania Cuchi, Constantin Ciobanu, Constantin Ciofu, Vlad Colotilă, Raluca Damian, Larisa Maxim, Adrian Purice, Petronela Șerbănescu, Sorin Untu, Cristian Vidrașcu, Oana Zobu

Expozitia Iluzii si aluzii

Sexul vinde în aceasta lume mai ales prin simțul văzului și drept urmare și prin intermediul fotografiei. Umane sau non-umane, exemplele folosite sunt numeroase. O fotografie bine "construită" poate fi o... iluzie sau o aluzie suficientă pentru a crea impulsul de a achiziționa un produs. Cumpărarea impulsivă, bazată pe aluzii sexuale, devine tot mai frecventă.
Fără pretenţia de a avea o tentă ştiinţifică, expoziţia de faţă cuprinde 57 de fotografii realizate de către 15 membri ai Clubului Fotografilor Iaşi. Ea încearcă să ofere privitorului exemple non-umane care surprind prin încadrare, culoare şi formă aspecte ce "ating" vizual fizicul uman şi la nivel de intelect percepţia şi discernământul privitorului.
Expoziția încearcă să fie atât un protest cât și o perspectivă diferită asupra asaltului sexualității în viața noastră prin toate mijloacele posibile. Totul este în mintea și în inima noastră.
Dar dincolo de tot și de toate suntem Suflete! (Text realizat de Constantin Ciobanu și Claudiu Bîrliba)

Perioada expozițională: 11 mai 2015 - 30 mai 2015
Vernisaj: Luni, 11 mai 2015 ora 18:30
Program de vizitare: Luni-Vineri între orele 8:00 - 18:00

Afiș realizat de Florin Aioanei
Partener: “Cosmos Foto Digital” - Braşov

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!