Ateliere pentru copii Origami 27 iulie - 14 august Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”

Ateliere pentru copii Origami

27 iulie - 14 august Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi”

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani să-și dezvolte îndemânarea și imaginația în cadrul atelierelor de origami.
Atelierele se vor desfășura în perioada 27 iulie - 14 august 2015, la Secția de Împrumut pentru Copii, după cum urmează:
- 27 - 31 iulie, zilnic, începând cu ora 17.00;
- 3 - 7 august, miercurea și joia, începând cu ora 10.00;
- 10 - 14 august, lunea și marțea, începând cu ora 10.00.

Atelier pentru copii origami 2015

Atelierele vor fi susținute de voluntarele bibliotecii, Ștefania Munteanu și Cristina Adam, care vor oferi copiilor o alternativă de petrecere a timpului liber, scopul fiind dezvoltarea imaginației, dar și a abilităților de comunicare și socializare, care vor conduce la modelarea comportamentului în relație cu ceilalți.
Pentru înscrieri și detalii suplimentare puteţi suna la telefon 0332-110044 sau vă puteţi adresa direct la Secţia de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ştefan cel Mare nr. 10, Galeriile Comerciale, mezanin - CUB).

Participarea este gratuită pe baza permisului de intrare și în limita locurilor disponibile.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!