Record de viteza pe autostrada doborat

Record de viteza doborat

Iata ca desi nu avem autostrazi ca lumea se doboara totusi recorduri pe ele. Astfel un tanar de doar 18 ani a fost a fost surprins de radare conducand pe A3 cu incredibila viteza de 255 km/h. Tanarul nu poate fi decat unul inconstient atat timp cat el are carnetul doar de trei luni, avand varsta de 18 ani.

Tanarul care se afla la volanul unui Nissan GTR se deplasa cu viteza ametitoare de 255 km/h pe Autostrada A3, tronsonul Turda-Bors, fiind surprins de radarele Politiei la kilometrul 42.

nissan gtr masina

Nissan Gt-R are un motor de 570 CP, masina putand atinge viteza maxima de 315 hm/h si accelereaza de la 0 la 100 de kilometri in doar 2,8 secunde

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!