Nova Rent a Car - firmă ieșeană de inchirieri autoturisme

Nova Rent a Car - firmă de inchirieri autoturisme

 

Nova Rent a Car Iasi este o firma locala, cu capital integral iesean, avand ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme. Activitatea sa vine ca un raspuns la tendinta de mobilitate tot mai mare a oamenilor, compania venind in intampinarea acestor nevoi de deplasare cu o flota de peste 25 de masini, de tipuri si motorizari diferite. Le puteti vedea aici: https://www.nova-rentacar.ro/masini-de-inchiriat   Servisate la timp, cu toate actele la purtator, cu plinul facut si taxele de drum platite, autoturismele stau la dispozitia doritorilor, care le pot ridica de la sediu sau le pot primi direct la Aeroport sau Gara.

Infiintata in 2010, cu o vechime pe piata de peste 10 ani, Nova si-a propus inca de la inceput sa se plaseze pe un segment intermediar de piata, acoperind astfel atat cererile de tip “low-cost rental” ale clientilor, cat si cele pentru masini medii sau standard. Gama de masini incepe cu variante din clasa Economic, cum ar fi Dacia Logan, Sandero, Opel Corsa, Skoda Fabia sau Ford Fiesta, continua catre intermediare precum VW Golf, Opel Astra, Ford Focus si sfarseste cu berline sau masini station wagon precum Seat Leon, Seat Toledo, Skoda Rapid, Skoda Octavia, VW Jetta sau VW Passat. Pe zona de microbuze 8+1, Nova Rent a Car Iasi propune varianta  Mercedes Sprinter, un diesel extrem de incapator, potrivit pentru vacante cu familia la munte sau mare, pentru escapade cu grupul de prieteni sau pentru reuniuni de tip team-buildind.

nova rent a car inchirieri autoturisme Iasi

Un partener de nadejde in dezvoltarea pietei de inchirieri auto Iasi este in continuare Aeroportul Iasi, care, prin numeroasele zboruri catre tari precum Marea Britanie, Spania, Germania, Franta, Italia sau Danemarca, faciliteaza sosirea romanilor de pretutindeni inapoi acasa. O data ajunsi pe aeroport, acestia cauta mijoace de deplasare catre locurile de bastina, in judete limitrofe Iasului: Suceava, Botosani, Neamt si Vaslui. In acest scop, Nova Rent a Car le pune la dispozitie, pe langa masini si numeroase extra-optiuni  precum scaunele de copii si inaltatoare auto, portbagaje suspendate, sisteme Gps sau lanturi de zapada si solutii de degivrare in sezonul rece. Inchirierile la aeroport se efectueaza rapid, completarea contractului si verificarea masinii nedurand mai mult de 15 minute.

Pentru cei interesati de serviciul de inchirieri masini Iasi, Nova Rent impune urmatoarele conditii: permis de conducere mai vechi de 1 an, varsta minima 21 de ani si seriozitate pe toata durata derularii cotractului. Platile sunt flexibile, clientii putand plati atat cash – in lei, euro, lire sau dolari, cat si cu cardul, direct la birou sau in aeroport. Serviciile oferite sunt non stop, lipsa taxelor de weekend fiind un plus.

            Adresa: Iasi, str. Vasile Lupu 13, in Tudor Vladimirescu – intersectie Bucsinescu.

            Telefon: 0765 23 77 72