iasi 365 2018 logo 4

Sfaturi pentru manageri din partea angajatului:

1. Niciodată să nu-mi dai de lucru dimineaţa. Dacă ai ceva să-mi dai de făcut, aşteaptă până la ora 4, şi apoi spune-mi. Termenele limită mă excită la culme.
2. Dacă e ceva cu adevărat urgent, te rog, intră în biroul meu din zece în zece minute şi întreabă-mă cum mai merge. Mă ajută enorm.
3. Când pleci, nu spune nimănui unde te duci. Aşa, am şi eu ocazia să fiu mai creativ când mă-ntreabă lumea unde eşti.
4. Dacă mă vezi cu braţele încărcate de dosare, cărţi şi hârţoage, să nu cumva să-mi deschizi uşa. Trebuie să învăţ să mă descurc în cazul unei paralizii şi chestia cu deschisul uşilor e un antrenament perfect.
5. Dacă-mi dai mai mult de una bucată sarcină de servici, nu cumva să-mi spui care este ordinea priorităţilor. Lasă-mă să ghicesc singur.
6. Fă tot posibilul să mă ţii târziu la servici. Îmi place biroul ăsta şi nu am nimic altceva de făcut, sau alt loc în care să vreau să mă duc seara.
7. Dacă fac ceva care-ţi place, te rog nu spune nimănui, ţine secret. Dacă mă aleg cu o promovare?
8. Dacă, în schimb, nu-ţi place ceva ce am făcut eu, te rog spune-le tuturor. Îmi place să se vorbească de mine.
9. Dacă vrei ca o anumită treabă să fie făcută într-un anumit fel, sau dacă ai ceva instrucţiuni speciale pentru mine, nu cumva să le notezi pe o hârtie. De fapt, ştii ce? Nici să nu mi le spui până ce nu termin treaba respectivă, ca să am de ce să mă apuc din nou de ea.
10. Să nu mi-i prezinţi niciodată pe cei cu care vorbeşti. Când ai să te referi la ei mai târziu, deducţiile mele hiper logice şi perfecte vor fi de ajuns ca să-mi dau seama despre care din ei vorbeşti.
11. Să te porţi bine cu mine numai atunci când ceea ce fac îţi salvează ţie fundul.
12. Povesteşte-mi toate micile tale necazuri. Nimeni n-are necazuri şi îmi pare bine să aflu că cineva e mai puţin norocos ca mine.

cioara-la-semafor

Alte bancuri

Bancul zilei

O vecină de la balcon îi zice lui Ion:
– Azi băiatul meu participă la un maraton.
– Stiu doamnă. I-am promis că-l ajut.
– Mă bucur că vă ajutați ca frații. Dar cum o să-l ajuți?
– Ii pun pioneze în adidași.

Bancurile zilei le poti citi aici...

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...