Iulie 06, 2020

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei la pariuri 16 august 2019

Am revenit cu postari in sectiunea biletul zilei, pentru astazi avem un bilet jucat care contine trei pariuri si o cota finala de 4,49

Pariurile ales sunt pe mai mult de 2,5 goluri si sunt meciuri din trei campionate diferite: cel al Romaniei, al Germaniei si al Frantei

biletul zilei pariuri 16 august 2019

Am mers pe pariurile pe goluri pentru ca in Germania si in Franta inca nu s-au jucat meciuri si este destul de riscant de pariat pe rezultate finale. Meciul ales din campionatul nostru este cel dintre Chindia Targoviste si Dinamo, un meci in care speram sa se marcheze multe goluri. Dinamo vine dupa o serie neagra si o multime de meciuri in care nu ajucat nimic , insa cu un nou antrenor care poate pune echipa pe picioare.

Biletul zilei la pariuri 2017

Biletul zilei pariuri

Biletul zilei propus de noi este un bilet cu cele mai bune pronosticuri pe meciuri, atent selectate. Marea majoritate a biletelor vor fi jucate, pentru a va arata ca suntem foarte atenti la ce alegem. Pentru asta am deschis un cont in care am depus 150 de lei sa vedem ce putem face cu suma depusa. Contul va fi creditat cu inca 150 de lei dupa rularea celor 150. Deci in total vom avea 300 de lei de jucat. Inca de la inceput voi specifica ca biletele vor fi mizate pe maxim 10 lei pentru ca nu suntem pariori inraiti.

Statistica biletelor jucate de noi pana acum. E posibil ca in unele zile sa nu avem nici un bilet al zilei, pentru ca ofera de meciuri pentru pariere nu este atractiva din acest punct de vedere. Vom avea si bilete virtuale pe care nu le vom juca si care vor fi propuse orientativ. Vom anunta cand biletul propus este unul virtual si nu a fost jucat de noi.

Bilete jucate august 2017 : 3

Bilete castigate: 2
Bilete in asteptare: 0
Bilete pierdute: 1

Pe toti cei care doresc sa isi faca un bilet castigator la pariuri ii sfatuim sa citeasca cat mai multe informatii referitoare la meciurile pe care doresc sa le joace si mai ales sa se uite pe cat mai multe site-uri care ofera biletul zilei. Tineti minte - jucati moderat pentru ca o activitate care ar trebui facuta din distractie sa nu va afecteze modul de viata.

Bilet castigator
Anderlecht - Oostende 1-0
Aberdeen - Hamilton 2-0

Biletul zilei de astazi 6 august are doar doua pronosticuri, ambele pe rezultat final. Primul meci este din campionatul Belgiei, unde mizam pe victoria lui Anderlecht in fata celor de la Oostende iar cel de al doilea din campionatul Scotiei. Cota finala a biletului este de 1.73.

biletul zilei 6 august 2017

Numarul biletului jucat este #671545523

Bilet pierzator:
Paris St-Germain vs. Amiens  2-0
Rosenborg vs. Kristiansund BK 4-1
Dortmund vs. Bayern Munchen 2-2

Pentru biletul zilei de astazi 5 august va propun trei pronosticuri pe numar de goluri marcate. Am mers pe acest gen de pariuri pentru ca marea majoritate a campionatelor nu sunt incepute sau sunt de abia la prima etapa si e greu sa ne facem o idee despre ce anume joaca o echipa. La numar de goluri mai ales pe mai mult de 2,5 e mai usor. Primul meci ales din cele trei este din campionatul Frantei, acolo unde se desfasoara prima etapa. Dupa ce pronosticul pe primul meci din etapa a fost castigator pentru noi (Monaco - Toulouse 1), acum va propunem un mai mult de 2,5 goluri la Paris St Germain - Amiens. Prea multe nu sunt de comentat la acest pronostic, PSG fiind una din candidatele la titlu si mai ales una din echipele care va marca cele mai multe goluri in campionat.

biletul zilei 5 august 2017

Celelalte doua meciuri pe care s-a mers pe mai mult de doua goluri sunt partidele Rosenborg - Kristiansund BK din Norvegia si partida din supercupa Germaniei Dortmund cu Bayern Munchen.

Numarul biletului jucat este #669885808

Bilet castigator
Monaco - Toulouse 3-2
Timisoara - Juventus 2-1

Pentru biletul zilei de astazi 4 august am ales doar doua meciuri, pentru ca marea majoritate a campionatelor sunt in pauza de vara, campionatele principale fiind in vacanta. Asa ca sunt doar doua meciuri unul din campionatul Frantei care incepe saptamana aceasta si din Liga 1.

In liga 1 am mers pe mana celor de la Timisoara, victoria in fata lui Juventus Bucuresti fiind vitala in ramanerea echipei in Liga 1. Desi stau prost cu fondurile si la echipa e scandal din cauza neplatei salariilor, cred ca timisoreni vor face tot posibilul sa castige pentru a castiga cele trei puncte puse in joc. Cel mai mult imi este frica de caldura insuportabila de afara. De asta cred ca ar merge si un sub 2,5 goluri, meciul dupa gradele care se anunta in termometre nu cred ca va fi prea animat.

biletul zilei pariuri 4 august 2017

Al doilea meci este din campionatul Frantei unde As Monaco deschide actuala stagiune cu un meci in compania celor de la Toulouse. Desi de regula nu se joaca in primele etape, pentru a vedea cum merg echipele, am mizat totusi pe victoria celor de la Monaco.

Pentru cei care doresc sa verifice daca biletul este jucat mentionam ca acesta are numarul #668436974.

Biletul zilei la pariuri 13 august 2016

Biletul zilei la pariuri 13 august 2016

Biletul zilei la pariuri din data de 13 august are o cota finala de 3.68 si contine trei pronosticuri:

 Data Meci  Cota 
  Rezultat 

13.08.2016

21:30

Genk - Waasland-Beveren

Jubiler League Belgia

1

1.40 2-2

13.08.2016

20:45

Ajax - Roda

Olanda Eredivisie

peste 2,5 goluri

1.48

2-2

13.08.2016

21:00

Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara

Liga 1

ACS Poli Timisoara peste 0,5 goluri

1.76 3-1
  Cota finala 3.68 pierzator

 

Biletul zilei de astazi contine trei meciuri dintre care doua sunt pe numar de goluri marcate iar unul pe victoria gazdelor. Pe rezultat la sfarsitul celor 90 de minute de joc am mers la meciul din Belgia, cel dintre Genk si Waasland-Beveren. Pronosticurile pe numar de goluri marcate sunt la Ajax cu Roda si la meciul din Liga 1 Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara. La acest al doilea meci am mers pe mai mult de 0,5 goluri marcate de Timisoara

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!