Biletul zilei 21 februarie 2015

UPDATE -biletul a iesit castigator

  • SC Paderbonn 07 - Bayern Munchen 0-6 (0-2 la pauza)
  • FC Augsburg - Bayern Leverkusen 2-2 (0-1 la pauza)
  • Crystal Palace - Arsenal 1-2

Pentru biletul zilei de astazi 21 februarie propun trei meciuri si toate pronosticurile sunt pe numar de goluri.Cota finala a biletului zilei de astazi 21 februarie este de 4.55 si la 50 de lei jucati o sa incasati 227.

Primul meci este cel dintre Paderborn si Bayern Munchen si am mers pe numar de goluri marcate la pauza, in cazul nostru mai mult de 1,5 sau mai bine spus minim 2 goluri indiferent cine le inscrie.

In cel de al doilea meci pe care il propun pentru a fi jucat pe bilet este un pronostic tot la pauza, cu o cota mica insa cu sanse mari de iesire. Deci eu va propun sa mizati pe inscrierea unui gol la pauza meciului dintre Augsburg si Bayern Leverkusen

biletul zilei 21 februarie 2015

In ultimul pariu de pe biletul zilei am mers tot pe numar de goluri marcate insa la finalul meciului, si aici am ales un meci din Premier League, cel dintre Cristal Palace si Arsenal unde am mizar pe mai mult de 2,5 goluri, adica in timpul meciului se vor marca minim 3 goluri.

Tineti minte - pariurile din cadrul biletului zilei sunt orientative si indiferent de pe ce site le luati nu incercati sa le jucati in totalitate. Dupa cum observati sunt un fan al pariurilor pe numar de goluri, de aceea cand va faceti biletul zilei puteti lua un pariu sau doua de la mine, un altul pe rezultat final de pe alte site-uri ce va propun pariuri, altul pe tenis si asa mai departe. Astfel puteti ajunge sa aveti bilete competitive care sa va aduca bani frumosi.